Cristian Comănici a părăsit casa ‘Puterea dragostei’! Fratele Biancăi a cerut să plece acasă

19.10.2020, 12:55
Cristian Comănici a părăsit casa 'Puterea dragostei'! Fratele Biancăi a cerut să plece acasă
Cristian Comănici a părăsit casa 'Puterea dragostei'! Fratele Biancăi a cerut să plece acasă

Duminică, 18 octombrie, Cristian Comănici a părăsit casa ‘Puterea dragostei’! Fratele Biancăi Comănici, câștigătoarea primelor două sezoane ale show-ului matrimonial din Turcia, și-a dorit să plece acasă, mărturisind că are de rezolvat mai mult treburi.

Cristian Comănici și-a dorit să plece acasă

Cristian Marinescu a ieșit băiatul favorit al acestei săptămâni, iar Andreea urma să fie eliminată. Pe ultima sută de metri, Cristina Mihaela, prezentatoarea de la ‘Puterea dragostei’, a luat o decizie surprinzătoare. Cristian Comănici s-a supărat că fetele nu l-au votat pentru eliminare, motiv pentru care a cerut staff-ului emisiunii să fie lăsat să plece din casă.

Din acest motiv, el a făcut schimb de locuri cu Andreea. Astfel, tânăra a rămas în competiție, iar Cristian Comănici a plecat acasă, cu condiția ca el să se întoarcă în emisiunea de la Kanal D imediat ce își rezolvă problemele.

Cristian Comănici a făcut-o praf pe Alexandra

Cristian Comănici s-a certat de mai multe ori cu Alexandra la emisiunea ‘Puterea dragostei’. Acesta a afirmat că a vrut să o pună la punct pe aceasta pentru intervențiile în toate discuțiile din casă.

‘Faza cu înjuratul este o strategie de-a mea, calculată. Vorbisem cu fetele și le-am spus în felul următor: să vorbească, să fie vocale. N-o mai suport pe Alexandra, le-am zis fetelor că dacă nu o să vorbiți și o s-o aud pe Alexandra vorbind încontinuu, o să încerc s-o ignor… o s-o înjur ca să-i tăiem toate materialele. Poate să ia banii de câte ori vrea ea, e vorba că eu i-am dat ei premiul săptămânal, i l-am cedat ei’, a spus Cristian Comănici despre Alexandra, relatează Wowbiz.

citește și...