Cristian Bozgan a răspuns la cele mai intime întrebări. Ce concurentă de la ”Ferma” i-a făcut avansuri

02.11.2020, 11:17
Cristian Bozgan a răspuns la cele mai intime întrebări. Ce concurentă de la ”Ferma” i-a făcut avansuri
Cristian Bozgan a răspuns la cele mai intime întrebări. Ce concurentă de la ”Ferma” i-a făcut avansuri

Cristian Bozgan, co-prezentatorul show-ului Ferma”, de la Pro TV, a fost invitat la emisiunea pe care Cătălin Măruță o moderează la Pro TV, unde a răspuns la cele mai neașteptate întrebări.

Cristian Bozgan este co-prezentatorul show-ului Ferma”, alături de Mihaela Rădulescu. Acesta a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, de la Pro TV, unde a fost supus unui tir de întrebări neașteptate. Cristian Bozgan a dezvăluit cine este concurenta care i-a făcut avansuri de când este coprezentator la emisiunea ”Ferma”. ”Spune-ne numele concurentei care ți-a făcut avansuri de când ești co-prezentator la ”Ferma”?”, a fost întrebarea care i-a fost pusă lui Cristian Bozgan. Acesta a răspus: ”Carmen Negoiță”.

“Dacă ai fi obligat să petreci un an pe o insulă pustie cu Mihaela Rădulescu, Viviana Sposub sau Geanina Ilieș… pe care ai alege-o?”, a fost o altă întrebare pentru Cristi Gogan. Răspunsul acestuia a fost: ”Geanina Ilieș. Să-mi petrec un an Despre asta vorbim. Singur pe o insulă”.

Cine este soția lui Cristian Bozgan

Cristian Bozgan a fost invitat, de curând, la o emisiune de televiziune alături de soția sa, Elena. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste atipică.

”Este o poveste cum e viața fiecăruia. pe vremea când Elena lucra în sistemul bancar, la o bancă, tot pe acolo treceam și eu în vizită de lucru. Și lucrurile s-au întâmplat la un moment dat. ne-am cunoscut în anul 1999. Sunt câțiva ani buni. Ne-am cunoscut mai bine ulterior…”, a spus Cristian Bozgan. ”Avem pasiuni comune. Sunt multe. Tirul sportiv, supraviețuirea”, a adăugat el.

Cristian Bozgan și Elena s-au căsătorit în anul 2007. Au fost cununați de fratele Mihaelei Rădulescu. Despre familia sa, Cristian Bozgan mai spunea: ”Familia Bozgan este o adevărată familie, în care există iubire, respect. O simt pe soţia mea că îmi este aproape şi este sprijinul meu. Fiica mea este acel chip pe care l-aş putea privi în fiecare seară, deoarece simt o apropiere sufletească mai mare decât mi-aş fi imaginat şi o apropiere pe care o doresc fiecărui om care are copii”.

citește și...