Cristi Minculescu, despre perioada de criză din cauza coronavirusului. ”Și în domeniul nostru, știrile ne-au lovit ca un tsunami”

21.04.2020, 10:49
Cristi Minculescu, despre perioada de criză din cauza coronavirusului. ”Și în domeniul nostru, știrile ne-au lovit ca un tsunami”

Celebrul rocker Cristi Minculescu a explicat cum este această perioadă pentu el, având în vedere că au fost anulate numeroase proiecte și concerte.

Cristi Minculescu, în vârstă de 61 de ani, a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre perioada de criză provocată de pandemia de coronavirus din România.

”Pentru mine, la fel ca pentru majoritatea oamenilor, vremurile pe care le traversăm astăzi sunt pline de incertitudine şi de temeri de tot felul. Şi în domeniul nostru, ştirile ne-au lovit ca un tsunami, în 8 martie, când chiar ne aflam în turneu. De-atunci au tot urmat, ştiţi şi voi, schimbări majore, zi după zi. Am fost nevoiţi şi noi să ne adaptăm “din mers”, aşa cum am putut mai bine, având mereu în gând siguranţa tuturor, sănătatea, lucrurile cele mai însemnate din vieţile noastre, de altfel. Peste 20 de concerte programate în perioada martie-mai-iunie au fost anulate”, a declarat Cristi Minculescu.

”Ca multe alte industrii, şi cea în care noi activăm a fost grav lovită. Sursa principală de venit a artiştilor, concertele live, manifestările cu şi pentru public, a dispărut cu desăvârşire în această perioadă. Din toate informaţiile vehiculate, ar părea că domeniile cultural-artistic şi sportiv vor fi printre ultimele care vor avea voie să repornească “motoarele”, iar pentru mulţi va fi extrem de greu să se repună „pe şine”. Incertitudinea te consumă, dar cel mai mult contează să rămânem optimişti, sănătoşi şi, pe cât posibil, uniţi”, a adăugat acesta pentru sursa mai sus-menționată.

Artistul a explicat și ce face în autoizolare.

”Nu sunt obişnuit cu statul acasă atât de mult, dat fiind natura meseriei mele, dar aşa a fost să fie, drept pentru care fac cam tot ce face toată lumea: citesc, am urmărit filme şi documentare diverse, am vorbit cu colegii la telefon, m-am odihnit “obligat-forţat””, a afirmat el.