Andra, marcată de criza provocată de coronavirus. ”Au fost multe cazuri care mi-au smuls lacrimi”

20.04.2020, 16:08
Andra, marcată de criza provocată de coronavirus. ”Au fost multe cazuri care mi-au smuls lacrimi”
Andra, impresionată de criza provocată de coronavirus. ”Au fost multe cazuri care mi-au smuls lacrimi”

Cântăreața Andra a recunoscut că a fost marcată de situațiile de crizîă provocată de pandemia de coronavirus.

Andra a fost prima vedetă din România care a anunţat că donează 20.000 de euro pentru a contribui la combaterea crizei. Vedeta a direcționat suma respectiivă către Spitalul ”Matei Balș” din Capitală.

„A fost un lucru la care m-am gândit de când a început lupta cu noul coronavirus în România. Voiam să ajut şi nu ştiam cum. Am decis să donez o sumă de bani pentru a ajuta la achiziţia de echipamente de protecţie şi alte lucruri necesare medicilor. Cred că atunci când traversăm o perioadă atât de grea suntem toţi datori să ajutăm cum putem, cât putem”, a spus Andra, potrivit adevărul.ro.

Artista a mărturisit că a fost impresionată de greutățile întâmpinate de medici și nu numai în această perioadă de criză.

„Au fost multe cazuri care mi-au smuls lacrimi. Trăim vremuri grele, cu multe situaţii dureroase. Oamenii se luptă pentru viaţă în spitale, iar medicii se sacrifică, unii se mută de acasă pentru a nu risca să-i îmbolnăvească pe cei dragi. Ce este clar e că medicii nu ar trebui puşi în asemenea situaţii, să fie îngrijoraţi că pot duce virusul acasă sau să fie linşaţi de vecini. Eu cred că ei au nevoie, printre altele, de cazare în condiţii foarte bune, să nu aibă nicio grijă în plus. Ei sunt cea mai importantă resursă pe care o avem în lupta cu această boală“, a adăugat Andra, potrivit sursei citate.

Vedeta a explicat și cât de importantă este autoizolarea pe durata pandemiei de coronavirus:

„Nu mi-am dat seama de la început ce va însemna această stare de urgenţă. Am luat fiecare zi aşa cum era, fără aşteptări. Am stat acasă cu copiii şi am urmărit ştirile, am păstrat legătura prin telefon cu părinţii şi fraţii mei. Nu puteam să-mi dau seama de la început cum se va transmite virusul în România, câtă presiune va fi pe spitale, care vor fi măsurile luate pentru distanţare socială. De la o zi la alta, lucrurile s-au înrăutăţit, din păcate, dar eu nu vreau să mă plâng. Suntem sănătoşi şi stăm cu copiii acasă. Am răbdare şi stau oricât e nevoie pentru a salva vieţi”.

citește și...