Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină. ”Mi se pare incredibil”

03.06.2021, 15:25
Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină. ”Mi se pare incredibil”
Cristina Cioran, noi detalii despre sarcină. ”Mi se pare incredibil”

Actrița Cristina Cioran a dat noi detalii despre sarcina sa.

Cristina Cioran este însărcinată cu primul ei copil. Actrița, în vârstă de 43 de ani, și actualul ei iubit, Alexandru Dobrescu, vor deveni părinți în toamna acestui an. Cei doi formează un cuplu de nouă  luni. Cristina Cioran a dezvăluit că va aduce pe lume o fetiță.Vedeta a mărturisit că ales numele Ema pentru micuța pe care urmează să o aducă pe lume.

Cristina Cioran se află în trimestrul 2 de sarcină și a dat detalii despre cum se simte, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV. “Mi se pare incredibil și mișcă tot timpul. Crede-mă. Nu știu ce urmează de acum, îmi spunea Adela mai devreme că de acum începe distracția, dar dacă distracția ar fi numai cum e acum în trimestrul 2… mai vreau! (…) Dacă în primele luni am fost atât de stresată și îmi era rău, îmi era frică să și respir sau să râd prea tare, acum nu am nicio treabă”, a declarat Cristina Cioran.

Ce dezvăluiri a făcut Cristina Cioran despre iubitul ei

Cristina Cioran a dezvăluit într-un interviu că actualul său iubit a cerut-o în căsătorie la o săptămnă după ce s-au cunoscut. ”Alex m-a cerut de nevastă la o săptămână după ce ne-am cunoscut… Nu i-am zis nimic. N-am răspuns. I-am răspuns după aceea… Trebuia să ne căsătorim chiar înainte să rămân însărcinată. Noi ne-am dorit să ne căsătorim din februarie, dar după ce am aflat că sunt gravidă, am amânat. Şi când să ne facem analizele, am constatat că eu nu mai am certificatul de naştere. Ştiu că sună ciudat, dar trebuie să mă duc până la Constanţa într-o zi lucrătoare, să îl iau”, a declarat actrița.

Vedeta a vorbit și despre băiețelul pe care iubitul ei îl are dintr-o relație anterioară. ”Dar Alex oricum mai are un băieţel, care va fi alături de noi oricum… Alex e perfect cu băieţelul lui. E exact cum trebuie…”.

Despre relația pe care o are cu băiețelul iubitului ei, Cristina Cioran a spus:  ”Foarte bine. Este iubăreţ, se ataşează foarte tare, n-ai cum să nu-l adori. Va face ravagii când va mai creşte. E foarte drăgălaş şi un copil foarte bun, cuminte, stă destul de mult la noi”.

citește și...