Crina Abrudan, după vacanța în Dubai. ”La capitolul mâncare m-am întors mult pe plus”

21.07.2022, 15:07
Crina Abrudan, după vacanța în Dubai. ”La capitolul mâncare m-am întors mult pe plus”
Crina Abrudan, după vacanța în Dubai

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan a povestit, în mediul online, cum a fost vacanța pe care a petrecut-o vara aceasta în Dubai. ”La capitolul mâncare m-am întors mult pe plus. Am senzația că în următoarele zile nu voi mai simți nevoia sa mănânc decât așa, strictul necesar”, le-a povestit vedeta celor care îi urmăresc activitatea pe reșelele de socializare.

Crina Abrudan și-a încheiat vacanța petrecută în Dubai.

Despre cum a fost întreaga experiență a povestit vedeta pe contul ei de socializare.

Crina Abrudan, după vacanța în Dubai.  ” Într-o noapte am stat aproape până la ora 4 pe șezlong pe plajă”

”Experiența pe care mi-am dorit-o demult, aceea de a ajunge vara la Dubai, s-a încheiat. Îmi doream demult să simt ce înseamnă căldura aia mare din mijlocul verii de acolo. Un lucru e cert – pentru o vacanță de vară este mult prea cald. Dacă drumurile tale te duc într-o vară acolo, e suportabil și interesant. Pentru mine a fost chiar bine 😃 Dar nu e toată lumea ca mine, să îi placă mult căldura și sa o și suporte ușor.M-am întors cu multe ore de somn în minus. Îmi plac mult nopțile de vară oriunde aș fi. Mi se par atât de frumoase încât parcă e păcat să le dorm și să nu mă bucur de ele. Vara la Dubai se iese la masă târziu, când mai scad puțin temperaturile. Apoi parcă nu îmi venea să intru in cameră și să mă culc, așa că într-o noapte am stat aproape până la ora 4 pe șezlong pe plajă. Dimineața mă aștepta piscina 😃”, a spus fosta prezentatoare TV.

”La capitolul mâncare m-am întors mult pe plus 🙈 Am mâncat mult și am mâncat mâncare foarte bună. Ca de fiecare dată, am ales ceea ce nu găsim la noi. Am senzația că în următoarele zile nu voi mai simți nevoia sa mănânc decât așa, strictul necesar.
M-am întors cu multe poze, evident 😂 Așa că o să mai postez”, a încheiat aceasta.

Crina Abrudan este căsătorită cu Gabi Popescu

Fosta prezentatoare de televiziune Crina Abrudan s-a căsătorit cu Gabi Popescu în anul 2017. Partenera de viață a fostului fotbalist Gabi Popescu a povestit, la emisiunea ”Star Matinal”, de la postul de televiziune Antena Stars, despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și cel care i-a devenit soț. Cei doi s-au întâlnit în anul 2008. „Într-un an de 8 martie. Nu mai știu exact. 8 sau 1 martie, acum 13 ani, da, că în 2008 ne-am cunoscut. Aveam prieteni comuni. Știam după nume cine e, dar nu ne cunoșteam, nu știa cine sunt, pentru că el în ultimii ani fusese plecat din țară, era întors recent. Eu ieșeam cu fetele, cu prietenele și colegele mele. Ne făcuserăm un obicei vinerea și după mai stăteam câteva ore că se dansa în restaurantul respectiv și acolo s-a produs”, a spus Crina Abrudan.

Crina Abrudan a dezvăluit cum reușesc să treacă ea și Gabi Popescu peste momentele tensionate din relația lor: „Nu pot să spun că o rețetă, că facem lucrurile într-un anumit fel. Așa se întâmplă. Cred că totul se întâmplă de la sine. Toată lumea trece prin momente grele. Eu sunt foarte vulcanică, sunt momente în care mă enervez foarte tare, sunt ca o șampanie. Dacă o întrebi pe Gabi ce face în momentele alea zice: „plec de acasă, mă duc să mă plimb, revin”. Amândoi suntem Capricorn. Nu port ranchiună”.
citește și...