CRBL, în lacrimi pentru prima oară la „Survivor România” 2022. ”A fost suficient ca să mă pot bloca”

24.03.2022, 13:14

CRBL a izbucnit în lacrimi pentru prima oară la „Survivor România” 2022. Faimosul nu s-a mai putut abține și a plâns, după ce a început să citească mesajul venit din partea familiei. „Introducerea cu care a început scrisoarea mea a fost suficient ca să mă pot bloca, să nu pot să mai am niciun fel de reacție”, a mărturisit Faimosul.

Faimoșii au câștigat jocul de comunicare la „Survivor România” și au primit mesaje din partea familiilor. CRBL a fost unul dintre concurenții care s-au emoționat extrem de tare și a început să plângă,

Fiica lui şi Elena le-a transmis un mesaj în urma căruia nu s-a putut opri din plâns. Vedeta a primit scrisoarea de la soția și fiica din Spania.

Mesajul emoționant primit de CRBL

„Bună, tati. Să știi că avem emoții foarte mari când îți scriem această scrisoare pentru că ne este tare, tare dor de tine. În fiecare zi a emisiunii suntem lipite de televizor și trăim fiecare secundă cu tine. Fiecare câștig sau înfrângere o trăim cu tine și cu tribul Faimoșilor. Pentru noi, tu ești cel mai bun orice ar fi și orice s-ar întâmpla. Suntem mândri de tine, te iubim foarte mult, îți ținem pumnii și îți transmitem toată energia noastră, toată iubirea, toate zâmbetele, toate îmbrățișările și toată susținerea noastră. Suntem mereu acolo lângă tine, în inima ta. Fii puternic, fii tu! Hai tati! Hai Faimoșii! Fetele tale, Alessia și Elena! Distrați-vă! este un joc și este foarte frumos. Vă pupăm pe toți și vă surprindem pe toți. Hai Faimoșii!”, a fost mesajul primit de artist și coregraf.

Vedeta s-a descărcat și a plâns pentru prima oară la Survivor, mărturisind că s-a blocat când a citit mesajul.

”A fost suficient ca să mă pot bloca”

„Introducerea cu care a început scrisoarea mea a fost suficient ca să mă pot bloca, să nu pot să mai am niciun fel de reacție. A trebuit să consum din mine ceva ce a venit pur și simplu, multe lacrimi de bucurie și de emoție. Mi-am dat seama că mesajul e de la amândouă”, a mărturisit Faimosul.

Recent,  Cătălin Zmărăndescu. a părăsit competiția Survivor România, primind cele mai puține voturi din partea publicului.

“Asta este, mă întorc acasă la familia mea. De când a început competiția asta am fost eu și numai eu. Nu m-am schimbat, am rămas același om. E o experiență pe care nu o s-o uit prea ușor. Am învățat că prietenii se nasc în timp, în ani de zile. Faptul că am încredere foarte mare în oameni e un defect al meu. Regret că nu pot participa în continuare”, a spus Cătălin.

Eliminarea lui Cătălin Zmărăndescu, după zece săptămâni, i-a surprins pe ceilalți concurenți.

Mi s-a zbârlit pielea, ești nebun?!”, a fost reacția lui Alexandru Nedelcu de la Războinici”, fost fotbalist.

 În cele zece săptămâni petrecute în Republica Dominicană, fostul luptător a încasat 45.000 de euro, fiind  plătit cu 4.500 de euro pe săptămână, potrivit playtech.ro.

Războinicii” încasează câte 1.000 de euro pentru fiecare șapte zile petrecute la Survivor România 2022.

citește și...