Costin Mărculescu a murit la fel ca jurnalista Cristina Țopescu. Ce spunea actorul după dispariția acesteia

11.06.2020, 10:50
Costin Mărculescu a murit la fel ca jurnalista Cristina Țopescu. Ce spunea actorul după dispariția acesteia
Costin Mărculescu a murit la fel ca jurnalista Cristina Țopescu. Ce spunea actorul după dispariția acesteia

Costin Mărculescu a murit la fel ca jurnalista Cristina Ţopescu. Actorul a fost găsit mort în casă.

Costin Mărculescu nu mai fusese văzut de vecini de câteva zile, nu mai răspundea la telefon şi nici pe reţelele de socializare, iar câinele alături de care locuia lătra neîncetat. Poliţiştii chemaţi la faţa locului au descoperit corpul actorului în cadă, în stare de putrefacţie. Costin Mărculescu urma să împlinească pe 29 iunie 51 de ani, dată la care plănuia să lanseze şi o carte despre propria viaţă.

Moartea lui Costin Mărculescu este asemănătoare cu cea a jurnalistei Cristina Țopescu.

Cristina Țopescu a încetat din viață în luna decembrie a anului trecut, însă trupul ei neînsuflețit a fost descoperit în casă după două săptămâni, când vecină a alertat poliția. Jurnalista avea 59 de ani. Ceremonia de incinerare a jurnalistei a avut loc la crematoriul Vitan Bârzești.

L-a atacat pe Ștefan Bănică Junior după moartea Cristinei Țopescu

După dispariția jurnalistei Cristina Țopescu, Costin Mărculescu l-a atacat e Ștefan Bănică Junior în mediul online. Ștefan Bănică Juniior a avut o relație cu Cristina Țopescu cu ani în urmă.

„Cineva a zis că nu a venit nimeni să îi aprindă o lumânare Cristinei. Să se ducă Bănică Jr., care, atunci când erau iubiți, în 1993, a bătut-o de zeci de ori, inclusiv public, ca și pe Nadia Comăneci și toate celelalte iubite și soții”, scria Costin Mărculescu pe contul său de Facebook.

Ștefan Bănică Junior ar fi reacționat imediat.

“I-a transmis printr-o cunoștință comună că dacă îi mai pomenește o singură dată numele, îl va da în judecată pentru defăimare și va trebui să îi plătească daune pentru tot restul vieții. Costin s-a cumințit, bineînțeles. Este conștient ce a declarat public, dar și de faptul că ar pierde în instanța pentru că nu are probe concrete care să susțină cele spune. Costin nu l-a suportat niciodată pe Bănică și nimeni nu cunoaște motivul adevărat pentru această dușmănie”, au mărturisit surse pentru impact.ro, la momentul respectiv, potrivit wowbiz.ro.

 

citește și...