Ce se petrece la casa unde a fost găsită moartă Cristina Țopescu. ”Proprietarul a preferat să…”

06.02.2020, 12:27
Ce se petrece la casa unde a fost găsită moartă Cristina Țopescu. ”Proprietarul a preferat să...”
Ce se petrece la casa unde a fost găsită moartă Cristina Țopescu. ”Proprietarul a preferat să...”

De când jurnalista Cristina Țopescu a încetat din viață, pe la casa unde aceasta a fot găsită moartă nu a mai trecut absolut nimeni.

Casa din Tunari unde a stat regretata Cristina Țopescu este încă nelocuită. proprietarul nu a dat pe acolo, iar chiriașii nu se înghesuie să stea acolo, potrivit wowbiz.ro.


”Nu a mai venit nimeni pe acolo de când s-a întâmplat tragedia. Proprietarul a preferat și el să nu fie prezent prin zonă, iar chiriașii noi încă nu s-au înghesutit! Nu am mai văzut o mișcare pe aici de săptămâni bune, dovadă că imobilul este parcă părăsit în zona în care închiriase vedeta. Cine știe, poate, în curând, lucrurile se vor schimba, dar, deocamdată, este…liniște”, au dezvăluit persoane din localitate, conform sursei mai sus-menționate.


Cristina Țopescu a încetat din viață în luna decembrie a anului trecut, însă trupul ei neînsuflețit a fost descoperit în casă după două săptămâni, când vecină a alertat poliția. Jurnalista avea 59 de ani. Ceremonia de incinerare a jurnalistei a avut loc la crematoriul Vitan Bârzești.

citește și...