Costin Mărculescu a avut o relație cu fosta soție a lui Mihai Constantinescu. ”Nu am stricat casa nimănui”

11.06.2020, 10:10
Costin Mărculescu a avut o relație cu fosta soție a lui Mihai Constantinescu. ”Nu am stricat casa nimănui”
Costin Mărculescu a avut o relație cu fosta soție a lui Mihai Constantinescu. ”Nu am stricat casa nimănui”

Actorul Costin Mărculescu a trăit o poveste de iubire cu prima soție a regretatului cântăreț Mihai Constantinescu, Mihaela.

Costin Mărculescu a recunoscut că una dintre marile lui iubiri a fost fosta soţie a lui Mihai Constantinescu. Povestea de dragoste dintre Costin Mărculescu și Mihaela Constantinescu a început în 1995, pe când ea era căsătorită cu faimosul artist, dar relaţia începuse să se răcească.

„Relaţia mea cu Mihaela nu a fost niciodată publică. Vreau să spun că nu am stricat casa nimănui. Nu îmi stă în caracter să fac aşa ceva. Eu am iubit-o pe Mihaela. Ea putea să aibă orice bărbat la vremea respectivă.

Când eu eram cu ea, deja relaţia cu Mihai se răcise de un an sau doi. El deja cânta cu Anastasia Lazariuc. Eu visam să avem copii, să se despartă de Mihai şi să ieşim cu copiii cu căruciorul în Cişmigiu”, declarat Costin Mărculescu la Antena 1, potrivit okmagazine.ro.

Costin Mărculescu a fost găsit mort în casă

Costin Mărculescu a fost descoperit decedat în propriul apartament în noaptea de miercuri spre joi.

Acesta locuia singur, într-un bloc din Sectorul 3 al Capitalei, iar vecinii spun că l-au văzut ultima dată sâmbătă, când a ieșit cu câinele la plimbare.

O vecină a anunțat că s-a spart o țeavă în locuința sa, de la etajul 8 și a inundat mai multe apartamente. De câteva zile, animalul de companie a lui Costin Mărculescu lătra încontinuu.

Reporterul Horațiu Tudor, de la emisiunea ”Xtra Night Show” este cel care a ajuns la locuința lui Costin Mărculescu și care a anunțat autoritățile.

„Un vecin mi-a spus că de 3-4 zile nu a mai fost văzut, el era obișnuit să plimbe câinele, dar nu a mai fost văzut de vecini. S-a spart o țeavă de apă caldă și i-a inundat pe vecini. El locuia aproape de casa Clejanilor (n.r. Viorica și Ioniță de la Clejani), iar vecinii m-au rugat să apelez la 112, pentru a anunța”, a declarat Horațiu Tudor.

Pompierii au spart ușa pentru a reușit să intre în locuința acestuia, iar medicii de pe Ambulanță au fost cei care au găsit trupul neînsuflețit al actorului în cadă.

Actorul era foarte activ pe rețelele de socializare, însă din data de 27 mai acesta nu mai postase nimic în mediul online.

citește și...