Costi Ioniță, despre ce nu s-a văzut la ”Survivor România”. ”N-am avut frici, dar m-am întârit”

08.02.2021, 12:11
Costi Ioniță, despre ce nu s-a văzut la ”Survivor România”. ”N-am avut frici, dar m-am întârit”
Costi Ioniță, despre ce nu s-a văzut la ”Survivor România”. ”N-am avut frici, dar m-am întârit”

Costi Ioniță a oferit detalii despre participarea sa la show-ul de televiziune ”Survivor România”, filmat în Republica Dominicană și transmis de postul de televiziune Kanal D.

Costi Ioniță a făcut parte din echipa Faimoșilor de la concursul ”Survivor România”, de la Kanal D. Costi Ioniță a fost eliminat din competiție în urma voturilor primite de la telespectatori, în urmă cu câteva săptămâni.  Artistul a oferit detalii mai puțin știute despre cele întâmplate la ”Survivor România” pe durata participării sale la concurs.

”N-am avut frici, dar m-am întărit. O astfel de experiență te întărește și, când ieși din ea sănătos, nimic în viață nu te mai poate doborî. Ai o siguranță de sine mult mai mare. Le-aș recomanda tuturor celor care au astfel de frici și temeri în viață să încerce o astfel de experiență”, a afirmat acesta pentru click.ro.

Costi Ioniță, despre ce nu s-a văzut la ”Survivor România”. ”Am făcut instrumente din ce găseam în junglă”

Costi Ioniță a explicat cum a fost pentru el traiul din junglă în Republica Dominicană.

”În junglă îți lipsesc mâncarea și tabieturile, nu te poți spăla cu șampon, săpun, te duci în mare, ceea ce a fost în regulă. Dar Survivor România m-a legat mai mult de natură, m-a făcut să fiu mai conectat cu natura și universul. Atunci când exista timp liber, îmi găseam o fereastră să mă duc să meditez pe malul marii, sub un copăcel. Mie mi-a plăcut acest lucru. Este adevărat că mi-au lipsit persoanele dragi, altfel a fost o experiență benefică pentru mine. Este bine să fii cu tine, să ai anumite restricționări ca organismul să își dea un boost, pentru că nu îi mai dai de mâncare și te poți vindeca de multe lucruri. Eu n-am avut niciun fel de probleme; însă le recomand celor care au idee despre însemnătatea postului și, bineînțeles, a rugăciunii. N-am avut acces la tehnologie, ceea ce a fost foarte bine. Tehnologia te cam prostește, stăm tot timpul într-un ecran mic, cu ochii în el și uităm de frumusețea din jurul nostru. Acolo n-am avut telefon și glumeam, ne jucam, povesteam. Ceea ce a fost minunat, nu am stat fiecare cu ochii în Instagramul lui. Mi-a lipsit muzica, dar am făcut instrumente din ce găseam în junglă”, a detaliat el.

”Survivor România este, într-adevăr, o experiență de viață destul de dură pentru foarte mulți oameni. Eu sunt obișnuit cu postul și restricționarea alimentară și nu mi-a fost greu. După o astfel de experiență devii mai bun, mai puternic și nu mai ai deloc frici”, a încheiat artistul.

 

citește și...