Cosmina Păsărin se destăinuie. ”Au existat în trecut momente în care sufeream și am considerat că n-am făcut cele mai bune alegeri”

28.12.2020, 14:32
Cosmina Păsărin se destăinuie. ”Au existat în trecut momente în care sufeream și am considerat că n-am făcut cele mai bune alegeri”
Cosmina Păsărin se destăinuie. ”Au existat în trecut momente în care sufeream și am considerat că n-am făcut cele mai bune alegeri”

Cosmina Păsărin a mărturisit că au existat momente de cotitură în viața sa. Aceasta a făcut mărturisiri legate de viața și cariera sa.

Într-un interviu pentru thriveglobal.ro, Cosmin Păsărin a explicat că au exitat momente de cotitură în viața sa, aproape toate legate de relațiile cu oamenii din jur.

”Au existat multe momente de cotitură și cam toate au fost legate de relațiile cu oamenii. Fac referire aici la conexiunile cu oamenii care nu-mi aduceau o energie bună, însă tăierea legăturilor cu aceștia a reușit să readucă echilibrul in viața mea. N-a fost o treabă ușoară, dar a meritat”, a spus vedeta.

Cosmina Păsărin, despre teama de eșec

Vedeta a făcut mărturisiri și despre teama de eșec cu care s-a confruntat în plan profesional.

”De foarte mulți ani, prezint evenimente, urc des pe scenă, vorbesc des în fața publicului, iar acest aspect al vieții mele m-a ajutat sa învăț lucruri extrem de importante. În acest capitol al realității mele am făcut cunoștință și cu teama de eșec, însă consider că am învățat cât de cât s-o controlez și n-o las să mă acapareze. Exersând mult, am înțeles cât este de important să acorzi atenție multă detaliilor și să te implici total în ceea ce faci, altfel nu merge. Am transformat teama de eșec într-o energie care mă ajută să cresc nivelul de concentrare, să devin și mai responsabilă și să strâng mereu toate datele de care am nevoie. M-am împrietenit cu frica și nu o las să dețină controlul asupra mea. Când ești pregătit pentru situațiile neprevăzute, când ești la curent cu tot ce se întâmplă în cadrul unui eveniment, sunt mai mici șansele de a eșua, deoarece controlezi mai bine toate situațiile neprevăzute și ești și mai sigur pe tine. M-a ajutat foarte mult și faptul că-mi place foarte mult ceea ce fac și, astfel, întregul proces a fost mai ușor, lucrurile au venit de la sine”, a spus ea.


Cosmina Păsărin a mai mărturisit că și în plan personal a avut momente în care a considerat că nu a făcut cele mai bune alegeri. ”În plan personal, pot spune că au existat în trecut momente în care sufeream și am considerat că n-am făcut cele mai bune alegeri. Ulterior, am ales să interpretez altfel acele situații și nu le mai percep acum ca pe niște momente în care am eșuat, în niciun caz. Le văd ca pe niște oportunități în care am avut ocazia de a mă dezvolta, de a învăța mai multe lucruri despre mine, despre viață, despre importanța alegerilor, despre oameni și conexiunile cu aceștia”, a detaliat aceasta.

Cosmina Păsărin s-a iubit cu George Vintilă

Cosmina Păsărin a devenit cunoscută datorită participării sale la emisiunea ”Vara Ispitelor”, difuzată de Pro TV, iar ulterior a apărut la numeroase show-uri TV. În plan personal, Cosmin Păsărin a avut o relație de lungă durată cu George Vintilă, însă povestea lor de dragoste s-a încheiat.

În anul 2017, aceștia au făcut echipă la Fort Boyard, emisiune difuzată de Pro TV. „Revederea cu Cosmina e întotdeauna plăcută și relaxantă, am avut dintotdeauna ce discuta și pasiuni comune sunt destule, mai ales după ce am fost împreună. E un coechipier bun, dar cred că la Fort și-a dat și ea seama că e loc de mai bine la capitolul fizic. Sau poate suntem noi prea pretențioși cu ele. Naturalețea cred că e un alt punct comun la noi și nu în ultimul rând una dintre calitățile cu care ne-am făcut amândoi remarcați, așa că nici vorbă de momente ciudate”, a declarat George Vintilă la acea vreme.

citește și...