Cosmin Prelipceanu, despre accidentul suferit în urmă cu câteva luni. ”E incredibil cât de cinică a fost doamna. I-am văzut figura și nici nu s-a sinchisit să oprească”

20.08.2020, 16:03
Cosmin Prelipceanu, despre accidentul suferit în urmă cu câteva luni. ”E incredibil cât de cinică a fost doamna. I-am văzut figura și nici nu s-a sinchisit să oprească”
Cosmin Prelipceanu, despre accidentul suferit în urmă cu câteva luni. ”E incredibil cât de cinică a fost doamna. I-am văzut figura și nici nu s-a sinchisit să oprească”

Cosmin Prelipceanu, realizatorul „Jurnalului de Seară” de la Digi24, a suferit un accident la începutul lunii iunie a acestui an. Acesta a povestit acum ce s-a întâmplat.

Jurnalistul Cosmin Prelipceanu a fost victima unui accident în urma cu câteva luni. În urma accidentului s-a ales cu mâna dreaptă fracturată. Prezentatorul de televiziune a explicat, pentru life.ro, ce s-a întâmplat de fapt la începutul lunii iunie a acestui an.

”Eram la țară, cu bicicleta pe un drum foarte îngust, unde încape doar o mașină pe un singur sens, iar o doamnă cred că a vrut să îmi demonstreze că automobilul ei este mai tare decât bicicleta mea.

Era și vizibilitate foarte proastă; în plus, doamna mergea cu o viteză foarte mare, iar eu nu mai știu decât că m-am trezit cu asfaltul la nivelul nasului”, a povestit jurnalistul.

Șoferița care l-a lovit nici măcar nu a oprit

Cosmin Prelipceanu a dezvăluit că șoferița care a provocat accidentul nici măcar nu a oprit la fața locului.

”Și e incredibil cât de cinică a fost doamna, pe care mi-o amintesc bine fiindcă de acolo, de jos, de la nivelul pământului, în stare de șoc, m-am uitat la ea pentru o fracțiune de secundă și am văzut-o trecând imperturbabilă, pe lângă mine, cu geamul de la portieră lăsat. I-am văzut figura și nici nu s-a sinchisit să oprească.

M-am uitat practic la o Dacia Logan bleumarin, condus de o doamnă, care m-a lovit și a trecut mai departe.

În urma căzăturii însă eu am rămas cu mâna întinsă în față, fiindcă s-a rupt exact în acea poziție, iar eu nu aveam cum să mă sprijin și să mă ridic din șanț.

Norocul meu a fost că aveam telefonul cu mine și am putut lua legătura cu prietenii care erau acasă și care m-au găsit cu location-ul telefonului”, a declarat jurnalistul.

”Reparat” de un medic care se afla la o petrecere în sat

Prezentatorul TV a mărturisit că a cel care l-a ajutat a fost un medc ortoped care se afla la o petrecere în sat.

”Am ajuns acasă și ne întrebam încotro să o apucăm. Există un spital de ortopedie la Azuga și nu știam dacă era cazul să ne aventurăm spre București. Întâmplarea face că unul dintre prietenii noștri știa pe cineva, ortoped, care din fericire era la o petrecere exact la noi în sat.

După accident, lucrurile s-au legat exact cum trebuie. Medicul a venit imediat, s-a uitat la mine și m-a întrebat când s-a întâmplat. I-am spus că nu trecuseră decât câteva minute. Atunci a zis ferm: „într-o oră trebuie să acționăm!”. Mi-a explicat ce s-ar fi întâmplat dacă mai zăboveam și am înțeles că orice întârziere complica situația și aș fi avut nevoie de intervenție sub anestezie, iar recuperera urma să fie foarte lungă.

„Te repar aici dacă tu vrei!”, mi-a mai zis și m-a convins.

„Vă rog frumos, copiii și femeile trebuie să iasă afară!”, a ordonat scurt. „Mai am nevoie de un bărbat și de un cearșaf!”

Ce a urmat în următoarea oră nu-mi mai amintesc. Sunt câteva frânturi de amintiri difuze. Dar mi s-a spus că am urlat feroce fiindcă o oră au tras de mână să o pună la loc. Însă eu nu-mi aduc aminte durerea, îmi amintesc doar cum ei vorbeau între ei. Apoi am ajuns la spital, am făcut o radiografie și am constatat că era și o fractură acolo”, a încheiat jurnalistul.

citește și...