Cosmin Natanticu face roast la ”iUmor”. ”Mi-am pierdut tinerețea în Asia Express!”

20.11.2021, 14:41
Cosmin Natanticu face roast la ”iUmor”.  ”Mi-am pierdut tinerețea în Asia Express!”
Cosmin Natanticu face roast la ”iUmor”. ”Mi-am pierdut tinerețea în Asia Express!”

Sâmbătă seară, de la 20:00, la postul de televiziune Antena 1, concurentul  de la show-ul ”Asia Express” Cosmin Natanticu, va urca pe scena concursului ”iUmor” în calitate de invitat, cu un roast spumos. Roast-ul respectiv este inspirat din experienţa sa din Asia Express – Drumul Împăraţilor.

Mare fan al emisiunii ”Asia Express”, Delia a fost bucuroasa să îl revadă pe Cosmin Natanticu la iUmor: ”Mi-e foarte drag, simt că îl cunosc mult mai bine prin intermediul emisiunii. Știu tot!”. De această dată, comediantul a venit în fața Deliei, a lui Cheloo și a lui Mihai Bendeac pentru a ironiza experiența sa din cadrul celui mai dur reality show.

”Mi-am pierdut tinerețea în Asia Express!”, le-a mărturisit invitatul special celor trei jurați. Roast-ul său a fost pe placul lui Mihai Bendeac care a declarat: „În momentul în care cineva vine cu o doză mare de ironie, pe mine m-a câștigat, dar dacă pe langă ironie mai este și bun, m-a câștigat definitiv!”.

”iUmor”, la sezonul 11

Pentru cel de-al 11-lea sezon, Delia, Cheloo și Mihai Bendeac se așează la masa juriului și se vor lăsa surprinși de cele mai neașteptate numere de umor din toate colțurile lumii. De la stand-up, dans, teatru, magie sau mimă și până la cele mai neobișnuite forme de a impresiona jurații ”iUmor”, concurenții vin și în acest sezon hotărâți să obțină voturile acestora. Nici în acest sezon nu vor lipsi invitații speciali și nici personajele istorice care, indiferent de secolele din care vin, vor demonstra că umorul nu are bariere.

Delia, Cheloo și Mihai Bendeac își vor exprima opţiunea prin „Thumbs Up” pentru „DA” şi „Thumbs Down” pentru „NU”, iar dacă obține minimum două voturi favorabile, un concurent merge mai departe în show.  Concurenţii din fiecare ediţie care au primit minimum doi de „DA” de la juraţi, vor putea fi votaţi de către telespectatori cu ajutorul aplicaţiei gratuite Antena 1, votul începând în timpul ediţiei respective şi terminându-se a doua zi la ora 16:00. Câştigătorul fiecărei ediţii, cel care va acumula cele mai multe voturi, va fi anunţat în cadrul Observatorului orei 16:00 de luni.

citește și...