Cornelia Catanga a renunțat la cel mai mare viciu. Artista însă are o mare problemă: “Îmi vine să mă strâng singură de gât”

04.02.2020, 16:10
Cornelia Catanga a renunțat la cel mai mare viciu. Artista însă are o mare problemă: Îmi vine să mă strâng singură de gât
Cornelia Catanga a renunțat la cel mai mare viciu. Artista însă are o mare problemă: "Îmi vine să mă strâng singură de gât"

Interpreta de muzică de petrecere Cornelia Catanga a renunțat la cel mai mare viciu. Artista a renunțat la fumat după 38 de ani.

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru click.ro, Cornelia Catanga a mărturisit că s-a lăsat de fumat. Artista, care în vara anului trecut a suferit un infarct, a renunțat la țigări de jumătate de an.

Însă, Cornelia Catanga suferă că a luat în greutate în ultimele luni.

”M-am lăsat de ţigară, nu mai fumez de 6 luni de zile. Am mai pufăit câte una până ce am renunţat de tot, dar nu am mai tras în piept. Însă, de atunci m-am îngrăşat. În ultimele luni am pus pe mine atât de mult că nu mai pot îmbrăca nici o rochie. Îmi vine să mă strâng singură de gât! De ciudă că m-am îngrăşat”, a declarat Cornelia Catanga pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...