Motivul pentru care Cornelia Catanga a suferit un infarct. Ce a pățit cântăreața de muzică lăutărească

15.07.2019, 13:58
Motivul pentru care Cornelia Catanga a suferit un infarct. Ce a pățit cântăreața de muzică lăutărească
Motivul pentru care Cornelia Catanga a suferit un infarct 

Cornelia Catanga trece prin clipe grele! Solista de muzică lăutărească, în vârstă de 61 de ani, se află internată la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce duminică, 14 iulie, a suferit un infarct și a căzut pe stradă. Soțul ei, Aurel Pădureanu, a fost cel care a sunat la 112.

Motivul pentru care Cornelia Catanga a suferit un infarct

Conform Click!, infarctul Corneliei Catanga a venit pe fondul unor supărări mai vechi. Solista și soțul ei nu au mai putut să plătească ratele, iar banca le-a luat casa. Acum, cei doi locuiesc într-un apartament cu chirie. În plus, Cornelia Catanga nu mai câștigă deloc bine din cântări.

În 2005, Cornelia Catanga şi Aurel Pădureanu au făcut un împrumut de 90.000 de euro. Din păcate, în 2014, cei doi au fost executați silit, ei fiind nevoiți să părăsească vila din Chitila. De atunci, artista a intrat în depresie și chiar mărturisea că a vrut să se sinucidă.

Cornelia Catanga a vrut să se sinucidă

“Au fost momente în viaţa mea când am vrut să mă sinucid. Vreau să fiu o piatră tare pentru Alexandru. Tot ce îmi mai doresc acum e să se căsătorească fiul meu, iar nora mea să-mi facă o nepoțică”, declara cântăreața în cadrul emisiunii ‘Agenția VIP’, de la Antena Stars.

Mai mult de atât, Cornelia Catanga a ajuns de nerecunoscut după ce a slăbit 27 de kilograme în doar câteva luni.

‘Am slăbit 27 de kilograme în doar cinci luni, din luna decembrie. Nu am ţinut nici o dietă anume, totul este din cauza stresului şi a supărării că fiul meu a plecat o lună şi jumătate în America, la viitoarea lui soţie. I-am zis că dacă nu se întoarce în timpul ăsta o să mă găsească moartă’, a declarat Cornelia Catanga pentru Click!

citește și...