Cornel Ilie, primele mărturisiri despre divorțul de mama copiilor: ‘Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc’

10.03.2021, 19:05
Cornel Ilie, primele mărturisiri despre divorțul de mama copiilor: 'Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc'
Cornel Ilie, primele mărturisiri despre divorțul de mama copiilor: 'Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc'

Au trecut mai bine de șapte luni de când Cornel Ilie, liderul trupei Vunk, a divorțat de mama copiilor săi, Eliza. Cei doi au fost căsătoriți vreme de 5 ani și au împreună doi copii, o fetiță și un băiețel.

Acum, Cornel Ilie a decis să rupă tăcerea despre despărțirea de femeia care i-a dăruit două minunății. Deși s-au separat, aceștia au rămas în relații foarte bune de dragul micuților.

Cornel Ilie, dezvăluiri despre divorț

„Divorțul s-a terminat din momentul în care l-am anunțat. Partea cea mai frumoasă din poveste este că, în continuare, suntem unii dintre cei mai buni prieteni. Pot să rămână mici sechele, mici regrete, să înțelegi în timp ce s-a întâmplat. Nu e ușor să treci printr-un divorț. Terapia este muzica mea. Mă mir și eu foarte tare că am ales o cale civilizată, până la urmă e o cale firească.

Au trecut vreo șapte luni după divorț și suntem în continuare prieteni. Mă interesează prea puțin ce cred alții. Au fost multe greșeli, nu e ceva cu care să mă mândresc. Dar viața vine cu surprize. Familiile noastre sunt un punct sensibil. Nu este un moment plăcut pentru nimeni. Mesajul e: de mâine o să-mi treacă!”, a declarat Cornel Ilie, în emisiunea „La Măruță”, de la Pro TV.

Cum și-a cunoscut Cornel Ilie fosta soție

‘Pe Eliza am văzut-o pe stradă. M-a făcut să tresalt şi să întorc capul după ea, însă asta a fost tot atunci. Ceva mai târziu am revăzut-o şi atunci am găsit-o. Mi-a fost uşor cu Facebook-ul. Am cerut-o de soţie tot pe stradă, în locul unde ne-am întâlnit. Este o intersecţie micuţă. Îmi aduc aminte că era ziua mamei mele. I-am zis să facem o poză, pe stradă acolo, dar eu am filmat momentul, pentru că am zis că aşa ceva trebuie să-mi rămână amintire’, spunea interpretul într-un interviu pentru Eurofa Fm.

Puțină lume știe că Eliza Suditu și-a părăsit logodnicul pentru a fi împreună cu Cornel Ilie. Înainte de a se căsători cu artistul, femeia era logodită cu un alt bărbat, un afacerist prosper din Bucuresti. Cei doi dețin un conac situat în Snagov, cu ponton şi ieşire la lac. Vila a fost ridicată în 2009 și dispune de tot confortul, scrie apropotv.ro.

citește și...