Cornel Galeș și-a presimțit sfârșitul! ‘Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn’

03.12.2019, 12:25
Cornel Galeș și-a presimțit sfârșitul! 'Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn'
Cornel Galeș și-a presimțit sfârșitul! 'Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn'

Cornel Galeș a decedat pe 1 decembrie, într-un accident de mașină produs în Spania. Soțul Ilenei Ciuculete avea doar 57 de ani și petrecuse cu o noapte înainte de tragedie, alături de prieteni.

Cornel Galeș și-a presimțit sfârșitul! ‘Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn’

“Din păcate, s-a confirmat. Nu sunt prea multe de zis, nici nu știu ce să zic. Dumnezeu sa îl odihnească…”, a declarat fosta lui parteneră, Viviana.

Nașa de cununie a lui Cornel Galeș, Doina Belu, a povestit ce s-a întâmplat cu aceasta înainte de accidentul de mașină din Spania.

Femeia a mărturisit că Galeș își dăduse seama că nu mai are mult de trăit, semnele primite în ultima perioadă fiind foarte clare. Din declarațiile acesteia, se pare că Cornel Galeș se străduia de doi ani să aranjeze mormântul Ilenei Ciuculete.

‘Avea el superstițiile lui și s-au împlinit! A avut dreptate, i s-a arătat exact așa cum a spus. A tot încercat să pună brază, dar nu se prindeau deloc. Atunci mi-a zis, după ce s-a mai uscat un brad că, la mormânt, unde are și el loc, nu se prind pomii pentru că îl așteaptă pe el. Știa că se va duce, știa că ăsta este un semn. Mi-a zis că după ce va fi el în locul acela, se vor prinde și brazii, că pe el îl așteaptă’, a declarat Doina Bellu pentru Wowbiz.

De asemenea, femeia a mărturisit că ar dori să îi facă o înmormântare creștinească dacă va fi adus în țară.

‘Dacă va fi adus în țară, și eu doar pentru asta mă mai rog la Dumnezeu, pentru că este foarte complicat și eu nu am posibilitatea să o fac singură, așa că depind de doamna Viviana, doar ea poate să îl aducă, îi vom face o înmormântare creștinească lângă Zânica.

Adică, eu o să mă ocup să vorbesc cu duhovnicul lui, cu cei de la cimitir, o să îl ducem la Biserica unde a fost depusă și fina. Apoi, o să vorbesc cu cei apropiați, să pregătim toate lucrurile care trebuie, pomana, tot, doar să fie adus. Îl vom pune lângă Ileana, el acolo și-ar fi dorit să fie înmormântat, mai ales că a simțit că îl cheamă lângă ea’, a mai completat femeia.

citește și...