Cornel Dinu, dezvăluiri despre fiul adoptat. ”Soarta nu e mereu darnică cu toată lumea”

03.07.2021, 15:07
Cornel Dinu, dezvăluiri despre fiul adoptat. ”Soarta nu e mereu darnică cu toată lumea”
Cornel Dinu, dezvăluiri despre fiul adoptat. ”Soarta nu e mereu darnică cu toată lumea”

Cornel Dinu, fostul jucător și antrenor de fotbal, a fost prezent la emisiunea pe care Denise Rifai o moderează la Kanal D, unde a făcut numeroase dezvăluiri. Printre altele, acesta a vorbit și despre cum a decis să înfieze un copil. Cornel Dinu și soția lui, Silvia Dinu, au un băiat adoptat, pe nume Corneluș.

Cornel Dinu a fost prezent în platoul emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, de la postul de televiziune Kanal D.

Fostul jucător și antrenor de fotbal a oferit amănunte mai puțin cunoscute din viața sa.

Cornel Dinu, dezvăluiri despre fiul adoptat. ”I-am spus că dacă l-am luat, nu îl mai ducem înapoi”

Cornel Dinu a explicat cum a decis să înfieze un copil.

„A fost o decizie a mea si a sotiei. Soarta nu este mereu darnica cu toata lumea. Intre noi mai erau si scantei, fa legatura intre un Leu și un Berbec. Interesant e ca ne-am dorit un copil, iar sotia mea raspundea si de spitalul Grigore Alexandrescu, era sefa serviciului juridic la Filantropia si raspundea si de celebrul camin de la Arcul de Triumf. Mi-a zis de multe ori sa avem si noi un copil si in 90, inainte de accidentul din Italia, am ajuns acasa si am vazut un copil micut. Avea 2 ani, il luase. Mi-a spus ca luni trebuia sa il ducem inapoi, era perioada cand multi parinti si dadeau copiii spre adoptie. I-am spus ca daca l-am luat, nu il mai ducem inapoi”, a declarat Cornel Dinu, potrivit wowbiz.ro.

Cornel Dinu: ”Am avut momente de deprimare teribilă”

La aceeași emisiune de televiziune, Cornel Dinu a vorbit și despre momentele dificile prin care a trecut.

Întrebat dacă a vrut vreodată să își pună capăt zilelor, acesta a răspuns: „Nu am incercat, dar gandul mi-a trecut prin minte. Dar l-am compensat cu gandul ca nu aveam dreptul sa fac asa ceva. Am avut momente de deprimare teribila. Sunt momente in care nu mai sunt cum eram si atunci slabiciunea, durerea umana, iti duce gandul spre un final pe care mi l-as dori, cu multa sinceritate spun, cat mai tarziu, pentru ca am aceasta familie extraordinara, fiul, nora si nepoata”.

citește și...