Cât de mult s-a schimbat Corina Dănilă în ultimii 15 ani. A făcut furori în ‘Numai iubirea’, însă acum s-a transformat total

04.11.2019, 16:00

În urmă cu 15 ani, Corina Dănilă făcea furori în telenovela românească ‘Numai iubirea’. În prezent, actriţa are 47 de ani şi e total schimbată. Vedeta a slăbit extrem de mult şi arată absolut senzaţional.

Cât de mult s-a schimbat Corina Dănilă în ultimii 15 ani

Mai mult de atât, Corina Dănilă a revenit pe micile ecrană, după o pauză lungă. Ea va prezenta show-ul ‘Gala Umorului’, la TVR 2, în fiecare vineri, alături de Dragoş Huluba.

M-am bucurat când am primit propunerea de a mă alătura echipei «Gala Umorului», o emisiune pe care am urmărit-o întotdeauna cu plăcere.

Provocarea show-ului este că sunt actor-prezentator: prezint momente umoristice de arhivă, cu titanii comediei româneşti Toma Caragiu, Amza Pellea, Dem Rădulescu, Jean Constantin, Puiu Călinescu, Stela Popescu şi mulţi alţii şi, în acelaşi timp, am ocazia să joc în scenete umoristice alături de actorii Dragoş Huluba, Mirela Zeţa, Dragoş Stoica, Silviu Debu, Valentin Teodosiu şi Marius Rizea’, a declarat Corina Dănilă pentru Click!

În ultimii ani, vedeta tv a reuşit să slăbească în jur de 25 de kilograme, cu dietă personalizată.

‘Am învăţat să mănânc atunci când îmi e foame, puţin şi destul de des, minim cinci mese pe zi. Plec de acasă cu caserole cu mâncare sau cu iaurt sau fructe, în funcţie de programul meu de peste zi şi de ce anume am chef să mănânc. Îmi pregătesc de seara şi dimineaţa mi le iau cu mine. Mănânc fructe, dar mănânc şi îngheţată îndulcită cu stevie sau îmi cumpăr din când în când dulciuri de la raioanele speciale, fără zahăr’, a spus actriţa.

 

citește și...