UPDATE. Corina Chiriac dezminte că primește o pensie lunară infimă. ”Vă promit o conversaţie cu avocatul meu”

14.02.2022, 16:08
UPDATE. Corina Chiriac dezminte că primește o pensie lunară infimă. ”Vă promit o conversaţie cu avocatul meu”
Cine o înlocuiește pe Corina Chiriac la emisiunea de la Național TV. Este o artistă cunoscută

Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, primește o pensie lunară infimă, după o viață întreagă dedicată muzicii. Artista  spune că şi-a redus la maximum cheltuielile şi regretă că a scos CD-uri pe cheltuiala proprie. „Mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile”, spune vedeta.

UPDATE. Corina Chiriac dezminte că s-a plâns în mass media că primește o pensie lunară infimă. Mai mult, aceasta spune că va acționa în justiție în acest sens. ”Vă promit o conversaţie cu avocatul meu”.

”Mi s-a adus la cunoştinţă o postare a unui domn pe care nu îl cunosc şi care nu a discutat niciodată cu mine, nici măcar telefonic : Adrian Vrauko. POSTAREA ESTE ABSOLUT NEADEVĂRATĂ. Pe această cale, transmit acestui domn ca din cauza postarii sale in jur de 300 de oameni care NU mă cunosc, cărora eu nu le-am greşit cu nimic, m-au înjurat . Domnule Vrauko, vă promit o conversaţie cu Avocatul meu în curînd. Atît.
Post Scriptum : Dacă pe această cale aţi căutat un plus de celebritate, ruşinoasă cale aţi ales domnule”, a scris artista pe Facebook.

Artista a povestit, într-un interviu acordat revistei Formula AS, despre dificultățile financiare cu care se confruntă în pandemie. Vedeta regretă că a produs mai multe CD-uri pe cheltuiala proprie.

Cântăreata Corina Chiriac  a ajuns să-şi ducă traiul de pe o zi pe alta. Chiar dacă are în spate o carieră de peste 50 de ani, solista se confruntă cu grija zilei de mâine și mărturisește că și-a redus cheltuielile. Pe de altă parte, cântăreață spune că va face fată greutăţilor vieţii și că totul trebuie abordat cu „un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber”.

Corina Chiriac primește o pensie extrem de mică: „Mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile”

”Am, desigur, o pen­sie. Dincolo de asta, mi-am redus la minimă nece­si­tate cheltuielile. Poate că dacă bănuiam ce vre­muri vin, nu mai scoteam CD-uri pe cheltuială pro­prie… Experienţa de viaţă m-a învăţat să răzbat în toate aspectele ei. Eu sunt un Scorpion supravieţuitor, prin spiritul meu liber.

Dacă mi se permite, aş povăţui oamenii să rămână curioşi în această perioadă. Să studieze. Asta le va da o cu totul altă perspectivă a prezentului. Dacă în supravieţui­rea noastră mai adăugăm şi câte o faptă bună, atunci e perfect. Trebuie să iubim viaţa, dra­gii mei! Până o pierdem, o iubim, o trăim cu puţină încăpăţânare, cu un pic de umor, cu iubire şi cu gândul liber. La cele veşnice, doar spiritul vine cu noi, nimic altceva”, potrivit revista Formula As.

Artista a donat 120.000 de euro unor biserici

Vedeta a mărturisit că a vândut, înainte de pandemie, un apartament la mansarda unei vile și o casă în cartierul Damăroia, iar banii, 120.000 de euro, i-a donat unor biserici, potrivit Click.

Mai mult, anul trecut vedeta a decis să doneze documente și obiecte personale ce i-au aparținut ei și familiei sale în ultima sută de ani.

”Cum mi-a venit ideea? Cred că din faptul că-mi place să vizitez muzeele. Și mânăstirile, și muzeele au rolul acesta, de a păstra vie istoria oamenilor. Mi-am zis că e păcat să le arunc, așa că am decis să le propun celor de la muzeu să le dau spre păstrare. Sunt lucruri de suflet pentru mine și sper să fie apreciate și de alți oameni!”, a declarat Corina Chiriac pentru impact.ro.

 

citește și...