Corina Chiriac dă detalii din viața sa. ”Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări”

18.06.2022, 11:26
Corina Chiriac dă detalii din viața sa. ”Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări”
Corina Chiriac dă detalii din viața sa. ”Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări”

Renumita cântăreață Corina Chiriac, în vârstă de 72 de ani, a dat detalii din viața sa la podcastul realizat de binecunoscutulș artist Damian Drăghici. Aceasta și-a deschis sufletul și a scos la iveală tot felul de amănunte. ”Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări”, a mărturisit celebra artistă.

Corina Chiriac este una dintre cântărețele care fac parte din generația de aur a muzicii românești. Aceasta are o carieră impresionantă.

Invitată la podcastul realizat de Damian Drăghici, binecunoscuta artistă a vorbit despre viața sa.

Corina Chiriac dă detalii din viața sa. ”Sunt un om activ, gândesc pozitiv”

„Mă simt bine singură, pentru că am foarte multe preocupări. Mă bucur de prieteni, dar mă bucur și de momentele de singurătate. Sunt un om activ, gândesc pozitiv. Am gândit întotdeauna. M-am gândit la bine. Destul de ordonată, destul de gospodină. Hai, cu ce mă mai laud?!”, a declarat Corrina Chiriac, potrivit click.ro.

Vedeta a vorbit și despre singurul său soț, Virgil Anastasiu, cu care a fost căsătorită din anul 1993 până în anul 1997. Virgil Anastasiu s-a stins din viață în anul 2019. Cei doi au locuit o vreme în California. Artista și-a amintit de acea perioadă: „Nu (n.r. nu îi pare rău), pentru că nu am venit cu bani de acolo, dar am venit cu multă cunoaștere. Mi s-a deschis foarte mult orizontul minții. Și când am înțeles că nici eu, nici Vigil – Dumnezeu să îl ierte!- nu o să facem prea mulți purici pe acolo, am zis că eu mă duc acasă”.


Despre cum a fost când s-a întors din America, Corina Chiriac a povestit: „Vreo câțiva ani. A fost greu…Tata a plecat în ’94. Mama a suferit și ea până a plecat. Am făcut o operație mare. Pe urmă bietul Virgil a avut și el niște probleme în continuare. A fost o perioadă lungă. În povestea fiecăruia există niște ani foarte grei, care ne sunt dați ca lecție. Ce a fost greu, a trecut, am învins și am ieșit cu ajutorul lui Dumnezeu. Cel mai mult m-a ajutat (n.r.credința”.

citește și...