Corina Bud se întoarce pe scenă. ”Cu multă piele la vedere”. Cum arată vedeta

24.03.2022, 20:58

Corina Bud a decis să se întoarcă pe scenă, după mulți ani de pauză. Vedeta a lansat o piesă și și-a schimbat look-ul.  Artista  a filmat un clip extravagant  pentru nouă sa piesă. Solista este complet schimbată în noul ei videoclip. Aceasta pare cu o perucă brunetă. La 42 de ani, Corina Bud arată impecabil. ” Cu multă piele la vedere și o atitudine de rockstar, Corina își pregătește relansarea”.

Corina Bud este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Artista a devenit cunoscută pentru hiturile sale, precum „Fete din Balcani” sau „Autobronzant”. De câțiva ani s-a retras din lumina reflectoarelor, cântăreața a continuat  să fie activă pe rețelele de socializare, unde publică cele mai incendiare fotografii.

Corina Bud a lipsit de pe scenă, concentrându-se exclusiv pe viața ei personală, în ultimii ani. Acum, vedetă este pregătită să revină în topurile muzicale.

Corina Bud a decis să se întoarcă pe scenă

„Acum, după câțiva ani de pauză, Corina Bud își pregătește revenirea pe scena muzicală cu un nou videoclip cu care speră să rupă din nou topurile. Lansarea este programată pe 25 martie.

Artista se menține foarte bine și e gata să concureze cu colegele artiste din nou. Silueta și ținutele alese sunt pe placul publicului larg, iar cel mai probabil ea va deveni din nou un sex symbol românesc’, se arată într-un comunicat de presă.

Vedeta și-a schimbat look-ul

Corina Bud a anunțat pe conturile ei de socializare că se întoarce în muzică. Cântăreața a postat un scurt teaser cu noul ei videoclip.

„M-am întors, ne vedem vineri’, a scris Corina Bud pe Instagram.

Vedeta și-a păstrat aceeași siluetă demnă de invidiat.

„Mereu a știut să fie sexy și senzuală, iar imaginile de la noul videoclip par că promit exact aceleași lucruri. Cu multă piele la vedere și o atitudine de rockstar, Corina își pregătește relansarea”, se mai prezintă comunicat.

citește și...