FOTO. Corina Bud și-a lăsat la vedere părțile intime. Vedeta a surprins cu cele mai fierbinți imagini

21.02.2022, 22:35

Corina Bud a stârnit o mulțime de controverse, după ce a pozat nud. Artista și-a lăsat la vedere părți intime ale corpului. Vedeta și-a surprins fanii cu cele mai fierbinți imagini. „Interzis cardiacilor”, i-a transmis un fan. Cum a pozat vedeta.

Artista a luat o pauză de la muzică și s-a retras din industria muzicala românească. În pandemie a locuit o perioadă lungă de timp în Dubai, dar a călătorit și în alte țări, precum Spania și Italia, de unde a postat fotografii pe internet.

Chiar dacă nu mai este prezentă pe scenă, Corina Bud știe cum să-și facă simțită prezența în orice loc în care merge, iar de curând, aceasta s-a pozat în cele mai sexy ipostaze posibile.

Artista și-a lăsat la vedere părți intime

Artista a încărcat imaginea indecentă pe una dintre rețelele de socializare și așa s-au iscat o mulțime de controverse. Corina Bud  a făcut publică o imagine în care a fost acoperită în zonele intim doar de niște fluturi grafici.

„Dor de tine foarte mult, de melodiile tale în 2022… Sunt medicamente pentru sufletul meu ❤️❤️❤️”, „Interzis cardiacilor”, „Cum au venit fluturii ăia fix atunci?!”, „Nu zburau și ??? ăia prin altă parte”, au fost o parte dintre comentariile primite de artistă.

Cântăreața a surprins pe toată lumea când a decis să își facă un nou look. Corina Bud a renunțat la părul lung și s-a tuns scurt. Tunsoarea o avantajează și îi scoate în evidență trăsăturile.

”Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane”

Vedeta a vorbit și despre posibilele intervenții estetice, infirmând că a recurs la așa ceva și că este 100% naturală.

”Sub nici o formă nu m-am gândit să îmi pun silicoane. Mă încântă bustul meu aşa mic cum e şi consider că e mult mai sexy aşa. Sunt ok cu sânii mei mici, de Kate Moss. Toată lumea are sâni puşi, însă eu mă simt mai specială aşa, compensez cu un posterior de J. Lo”, spunea Corina, în urmă cu ceva timp.

citește și...