Copiii Larisei Drăgulescu, infectați cu COVID-19. ”Sunt în carantină, însă eu nu sunt infectată”

16.01.2022, 12:19
Copiii Larisei Drăgulescu, infectați cu COVID-19. ”Sunt în carantină, însă eu nu sunt infectată”
Copiii Larisei Drăgulescu, infectați cu COVID-19. ”Sunt în carantină, însă eu nu sunt infectată”

Larisa Drăgulescu, fosta soție a gimnastului Marian Drăgulescu, a anunțat că cei doi copii ai lor sunt infectați cu noul coronavirus. ”Sunt în carantină, însă nu sunt eu infectată. Din nefericire sunt copiii mei”, a explicat Larisa Drăgulescu într-un interviu la o emisiune de la postul de televizune Antena Stars.

În luna aprilie a anului trecut, Larisa Drăgulescu, prima soție a campionului la gimnastică Marian Drăgulescu, s-a căsătorit pentru a doua oară. Aceasta a făcut declarații după nunta cu alesul inimii sale, Bogdan. Larisa Drăgulescu a dezvăluit, la Antena Stars, că nu a luat numele de familie al actualului ei soț, acesta fiind cel care și-a schimbat numele de familie.  Marian Drăgulescu a fost căsătorit cu Larisa, împreună cu care are doi copii. Sportivul a divorțat de prima sa soție în anul 2008. Ulterior, acesta s-a recăsătorit cu Corina, însă și cel de-al doilea mariaj s-a sfârșit, în anul 2019. În prezent, Marian Drăgulescu și-a regăsit liniștea alături de o o tânără pe nume Simona.

Larisa Drpăgulescu a anunțat că cei doi copii pe care îi are din mariajul cu Marian Drăgulescu sunt infectați cu noul coronavirus.

Copiii Larisei Drăgulescu, infectați cu COVID-19. ”M-am speriat foarte tare, nu mi s-a mai întâmplat să nu mă descurc cu ei până la vârsta asta”

”Sunt în carantină, însă nu sunt eu infectată. Din nefericire sunt copiii mei, și nici nu s-au simțit foarte bine, nu a fost o formă prea ușoară, dar trebuie să stau și eu cu ei în carantină, izolată cu ei. Fetița a făcut temperatură foarte mare, până la 40, făcea din trei în trei ore. I-am administrat eu medicamente și tot ce am știut, și comprese de toate felurile, însă nu a funcționat, și până la urmă am sunat la 112, a venit ambulanța, și nu au știut nici ei ce să facă, decât să ne ia la spital”, a explicat Larisa Drăgulescu la emisiunea ”Star Magazin”, de la Antena Stars, notează spynews.ro.

”Ne-a dat o rețetă, tratament și facem acasă, plus că a iesit imediat, a doua zi, și băiețelul cu PCR-ul la fel, a ieșit și el pozitiv și a trebuit să stau acasă, să am grijă de amândoi, că nu ne internam toți trei. Acum sunt puțin mai bine, dar nu pot să zic că sunt chiar bine, dar au simptome foarte diferite. Băiatul zici că are gripă, tușește foarte urât, e foarte răgușit, n-a făcut febră, iar fetița a făcut febră încontinuu și nu tușește. M-am speriat foarte tare, nu mi s-a mai întâmplat să nu mă descurc cu ei până la vârsta asta”, a mai declarat aceasta.

citește și...