Constantin Enceanu, ajutat în afaceri de chef Cătălin Scărlătescu. ”Păi eu am făcut business să-l duc în faliment?”

31.01.2021, 11:01
Constantin Enceanu, ajutat în afaceri de chef Cătălin Scărlătescu. ”Păi eu am făcut business să-l duc în faliment?”
Constantin Enceanu, ajutat în afaceri de chef Cătălin Scărlătescu. ”Păi eu am făcut business să-l duc în faliment?”

Interpretul de muzică populară Constantin Enceanu a dat detalii despre cum l-a ajutat chef Cătălin Scărlătescu să-și deschidă restaurant.

Constantin Enceanu a deschis un restaurant și a fost ajutat de chef Cătălin Scărlătescu, juratul de la show-ul culinar ”Chefi la cuțite”. Meniul de la restaurantul lui Constantin Enceanu conține rețete ale binecunocutului chef.

„Cătălin a fost alături de noi din 2019 când ne pregăteam să dam drumul la restaurant. Cătălin a fost alături de noi la deschidere, am făcut împreună meniul și cu Iulian, burgerul lui Scărlătescu se gătește la noi și scoicile lui. Cei de la bucătărie au pregătit de atâtea ori meniul ca atunci când deschidem să îl facă ca la carte. E mare lucru să ai om atât de cunoscut în restaurant. Aștept să treacă nebunia asta că vreau să îmi mai calce pragul, vreau să organizez seri frumoase. Încercam să fim pe placul oamenilor și pot să mă mândresc cu mâncarea că i-am câștigat. Cum să îl duc în pragul falimentului? Păi eu am făcut business să-l duc în faliment? E adevărat că pandemia asta ne-a forțat mâna”, a declarat Constantin Enceanu la Antena Stars, citat de spynews.ro.

Constantin Enceanu și soția, 35 de ani de căsnicie

Constantin Enceanu și soția lui, Angela, au aniversat anul trecut 35 de ani de când au spus “Da” în fața ofițerului de stare civilă. Constantin și Angela Enceanu s-au căsătorit în noiembrie 1985. Cei doi au împreună o fiică, pe Cătălina, care este căsătorită și are doi copii. Cântărețul de muzică populară a vorbit, la emisiunea ”Vorbește lumea”, de la Pro TV, despre relația cu partenera sa de viață.

„Mă gândeam cu soția mea cum au trecut anii ăștia…nu-mi vine să cred! Uitându-mă în urmă să știți că nu îmi pare rău că au trecut cei 35 de ani. Pentru că mi-a dat Dumnezeu un om cu care să mă înham la căruța vieții și am tras amândoi în aceeași direcție. Nu pot să spun că am mers numai pe asfalt. Au mai fost și drumuri mai puțin placute, dar până la urmă am scos-o la liman și împreuna am făcut lucruri extraordinar de frumoase”, a spus artistul.

“Sunt mândru de tot ce am realizat. Am o familie frumoasă și niște copii extraordinari. (…) Așa cum spuneam au fost și lucruri mai puțin plăcute. Important este că am știut în viață și eu și sotia să lăsam de la noi. Ce-i drept, eu am lăsat mai mult. Soția e un pic mai orgolioasă, mai ambițioasă. Până la urmă, lucrurile ne-au ieșit cum ne-am dorit”, a adăugat el.

citește și...