Connect-R: ”Fericirea e momentul când învârți cheia în ușa primului apartament”

24.08.2020, 13:40
Connect-R: ”Fericirea e momentul când învârți cheia în ușa primului apartament”
Connect-R: ”Fericirea e momentul când învârți cheia în ușa primului apartament”

Cântărețul Connect-R le-a făcut mărturisiri fanilor săi din mediul online. Artistul a vorbit despre fericire.

Connect-R nu a avut o viață ușoară și a trecut prin multe momente dificile. Artistul și-a deschis sufletul în fața fanilor săi din mediul online, unde a vorbit despre fericire și despre experiențele prin care a trecut, adevărate lecții de viață.

“Când eram amărât, credeam că oamenii care au mâncare în fiecare zi sunt cei mai fericiți. Am mai crescut și am zis ”gata, dom’le”, știu fericire e atunci când îți permiți haine multe și de firmă. (…)

Când am început să fac bani din primele concerte, mi-a dat seama că fericirea e momentul când învârți cheia în ușa primului apartament.

Cu banii strânși din concerte și cu un credit la o bancă, am reușit să-mi iau un apartament în Giulești. 3 camere, parter. Ce vorbești Franț! Gata, fericire pe mine”, le-a povestit Connect-R fanilor săi de pe rețelele de socializare, citat de spynews.ro.

Ce a spus Connect-R despre căsătorie

Misha a fost căsătorită cu cântărețul Connect-R, însă cei doi artiști au ajuns la divorț. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Maya, de care se ocupă amândoi.

Într-o postare pe care a făcut-o, de curând, pe o rețea de socializare, Connect-R a vorbit despre nuntă, afirmând că acesta este sacră.

”Ce a unit Dumnezeu, omul să nu despartă?! Corect, dar nu Dumnezeu unește tot timpul! Ce treabă are taina cununiei cu doi inconștienți? Nunta e sacră! Trebuie pregătire înainte! Trebuie ca cei doi să-l pună în mijloc pe Hristos și după să facă pasul!! Atfel, se căsătoresc două orgolii, nu două suflete!! Unu plus unu egal trei când în mijloc e Hristos!”, a menționat Connect-R în mediul online.

citește și...