Connect-R a lansat “prima piesă terapeutică”. ”Oamenii sunt într-un personaj de când se trezesc până când adorm”

24.03.2022, 16:18

Connect-R își surprinde fanii. Artisul a lansat piesa “Shhh…”, “prima piesă terapeutică”. Vedeta a mărturist că a ales facă o piesă care îi dă o stare de bine și are puterea de a-l ajuta să se vindece și să își găsească liniștea. Solistul spune că piesa îl ajută atât pe el, cât și pe fanii care sunt concentrați pe a deveni.

Connect-R s-a confruntat cu depresia și a fost la medici psihologi după cea mai mare dramă din viața sa. La doar un an după ce s-a născut, fiica sa, Maya, a fost la un pas de a-și pierde viața.

Fiica artistului a ajuns să fie intubată și a fost la un pas de a-și pierde viața. Totul a pornit de la un vaccin, Connect-R a povestit, în cadrul unui podcast, cumplita dramă prin care a trecut.

Connect-R a lansat “prima piesă terapeutică”

Shhh… este prima piesă terapeutică, inclusiv pentru mine. Este singura piesă de la mine pe care o ascult obsesiv de când am făcut-o, pentru că efectiv îmi dă o stare de bine. Cred că va aduce mult bine oamenilor. Pentru că de foarte multă vreme nu mai reușim să ne găsim liniștea și cred că piesă asta face. Este un propulsor pentru pace, liniște.

De obicei, oamenii sunt într-un personaj de când se trezesc până când adorm, și atunci au gânduri. Cred că asta din cauza faptului că ne concentrăm foarte mult pe sau pe și mai puțin pe .

Iar piesă “Shhh…” este despre și atât. Despre fără să tragi nicio concluzie, fără să tragi nicio părere și doar . De multe ori oamenii ne lipsesc de noi, nu ne dau voie să fim noi. Uneori cred că nu singurătatea e urâtă, ci însingurarea e urâtă. Iar “Shhh…” vorbește despre indentificare, despre momentul în care poți să fii cu adevărat, adică momentul în care ești în pace, în liniște totală. Despre asta este “Shhh…” Este un fel de lasă-mă să fiu și atât.”, a povestit Connect-R.

Connect-R a căzut pradă depresiei

Vedeta nu a spus și care este cauza care i-a declanșat o problemă și de ce a apelat la terapeut, însă se cunoaște faptul că Connect-R a mărturisit că în trecut s-a confruntat cu un episod depresiv sever, după ce fiica lui, Maya, a fost la un pas de a-și pierde viața la vârsta de un an. Artisul a apelat la mai mulți medici psihologi, însă nu l-au ajutat.

„Până atunci nu puteai, nu aveai cum să mă clintești și a venit copila asta Maya să-mi arate în ce iluzie trăiam eu, că asta înseamnă iluzie. Acolo au năpădit toate fricile, m-a terminat, am fost la psihologi, n-am reușit mare lucru’, a spus Connect-R.

citește și...