Connect-R a apelat la ajutorul fostului soț al Andreei Marin. ”Dumnezeu să-i dea sănătate omului ăstuia”

04.09.2020, 14:43
Connect-R a apelat la ajutorul fostului soț al Andreei Marin. ”Dumnezeu să-i dea sănătate omului ăstuia”
Connect-R a apelat la ajutorul fostului soț al Andreei Marin. ”Dumnezeu să-i dea sănătate omului ăstuia”

Connect-R a avut o problemă de sănătate și a apelat la serviciile fostului soț așl Andreei Marin, turcul Tuncay Ozturk.

Din cauza unor probleme cu spondiloza, Connect-R a fost nevoit să se lase pe mâna medicilor. Artistul a apelat la serviciile medicului fizioterapeut Tuncay Ozturk, fostului soț al vedetei de televiziune Andreea Marin.

Tuncay Ozturk se pare că a făcut minuni cu Connect-R, care a fost extrem de mulțumit de ajutorul de specialitate pe care i l-a dat fostul partener de viață al Andreei Marin.

„Sunt la doctorul Tuncay Ozturk. Spondiloza mea cervicală, care mi-a dat bătaie de cap atâta timp, e pe cale să ia sfârșit. Dumnezeu să îi dea sănătate omului ăstuia! E un doctor extraordinar. Nu cred că realizați cât stres se adună în zona asta aici și în combinație cu postura greșită te poți nenoroci“, a transmis Connect-R pe Instagram, relatează click.ro.

Artistul a ținut să menționeze că durerile pe care le simțeau s-au înjumătățit după numai o ședință de fizioterapie.

„După o ședință de fizioterapie s-au înjumătățit simptomele mele”, a mai spus Connect-R.

Tuncay Ozturk a fost căsătorit timp de aproape  3 ani cu Andreea Marin

Andreea Marin şi medicul fizioterapeut Tuncay Ozturk s-au căsătorit în secret la începutul anului 2013 după o relaţie de doar 9 luni. Mariajul celor doi s-a întins pe durata a aproape trei ani. În prezent, Andreea Marin trăiește o poveste de dragoste cu Adrian Brâncoveanu. Fosta zână a surprizelor este mama unei fete, Violeta, din mariajul pe care l-a avut cu Ștefan Bănică Junior. Andreea Marin a mărturisit că are o relație bună cu fostul său soț, Ștefan Bănică Junior și că fetița lor îl iubește foarte mult, iar cei doi se văd destul de des. Ea a subliniat că Violeta are o relație foarte bună și cu actualul ei iubit.

citește și...