Confesiunea văduvei lui Leo Iorga. ”E o durere care nu se va vindeca niciodată”

08.07.2021, 12:08
Confesiunea văduvei lui Leo Iorga. ”E o durere care nu se va vindeca niciodată”
Confesiunea văduvei lui Leo Iorga. ”E o durere care nu se va vindeca niciodată”

Paula Iorga, văduva regretatului artist Leo Iorga, a făcut mărturisiri despre disparițiacelui care i-a fost partener de viață. ”Este o durere care nu se va vindeca niciodată”, a declarat aceasta într-un interviu. Muzicianul Leo Iorga a încetat din viață în anul 2019, după o îndelungată luptă cu o boală nemiloasă, cancerul.

Leo Iorga a fost un apreciat muzician, vocalist al formațiilor Pacific, Cargo, Compact, Schimbul 3, Pacifica, PACT by Leo Iorga & Adi Ordean și Compact B. Leo Iorga a murit pe 2 noiembrie 2019, la vârsta de 54 de ani, după opt ani de luptă cu cancerul. La începutul anului 2011, Leo Iorga a fost diagnosticat cu cancer pulmonar. Pe 9 mai 2014, artistul a suferit o operație pe creier, în urma depistării unei metastaze.

Văduva artistului, Paula Iorga, a vorbit despre dispariția artistului în cadrul unui interviu pe care l-a acordat pentru click.ro.

Confesiunea văduvei lui Leo Iorga. ”Îl visez mereu. Îmi apare în vis”

Paula Iorga a afirmat că nu și-a revenit după tragedia pierderii partenerului său de viață. ”Nu mi-am revenit, însă mă străduiesc să-mi continui viața, așa cum și-ar fi dorit el. E o durere care nu se va vindeca niciodată”, a spus aceasta. ”Îl visez mereu. Îmi apare în vis, nu-mi spune neapărat ceva. Mă mai trezesc plânsă după ce-l visez”, a adăugat ea.

Paula Iorga a vorbit și despre viața sa din prezent: ”În această perioadă locuiesc la Eforie Nord, cu mama mea, care și ea a trecut printr-o dramă, recent, când tatăl meu s-a stins, în februarie. A plecat la Leo, la ginerele lui. L-a chemat Leo la concert, în Ceruri. Îmi ocup ziua cu mama, cu treburi pe la casa memorială. Atunci când am mai mult timp liber, mă relaxez la piscina din curte sau îmi primesc prietenii în vizită. Foarte rar ajung și la plajă”.

citește și...