Confesiunea sfâșietoare a Simonei Hapciuc. ”Nu m-a vrut. Nici acum după atâția ani nu e pregătită să fie mama mea”

30.09.2021, 13:44
Confesiunea sfâșietoare a Simonei Hapciuc. ”Nu m-a vrut. Nici acum după atâția ani nu e pregătită să fie mama mea”
Confesiunea sfâșietoare a Simonei Hapciuc. ”Nu m-a vrut. Nici acum după atâția ani nu e pregătită să fie mama mea”

Simona Hapciuc a făcut mărturisiri sfâșietoaree la o emisiune de televiziune. Aceasta a vorbit despre părinții săi. ”Nu m-a vrut. Nici acum după atâția ani nu e pregătită să fie mama mea”, a declarat, la ”Xtra Night Show” –  de la postul de televiziune Antena Stars, Simona Hapciuc despre cea care i-a dat viață.

Simona Hapicuc este una dintre vedetele care participă în acest sezon la reality show-ul ”Mămici de pitici, cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars. De asemenea, Simona Hapciuc este cunoscută telespectatorilor și de la emisiunea ”Survivor România” 2021, unde a făcut parte din echipa Faimoșilor.

Blonda, în vârstă de 32 de ani, a vorbit despre trecutul său la emisiunea ”Xtra Night Show”. Acesta a făcut dezvăluiri despre familia sa. A rămas fără părinți de la o vârstă fragedă, atunci când mama sa a decis să plece din România la muncă în străinătate, iar ulterior a rămas acolo.

Confesiunea sfâșietoare a Simonei Hapciuc. ”Nu m-a vrut și că nu mă vrea în continuare”

Simona Hapciuc a dezvăluit că a fost crescută de bunica sa, iar mama sa nu a vrut-o. ”Pe mine m-a crescut bunica, mama tatălui meu. Mama mea a plecat când aveam 2 ani și 8 luni, tatăl meu s-a recăsătorit când aveam 6 ani și a plecat cu cea de-a doua soție și copilul. Eu am rămas în grija bunicilor, iar ulterior doar în a bunicii, deoarece bunicul a murit. Acum uitându-mă în urmă, trecând peste bătăile din partea bunicii, cred că acela era stilul ei să ne educa, eu am rămas cel mai mult timp dintre nepoții ei, tind să cred că mi-au prins așa bine că altfel poate nu eram să răzbesc în viață. Tind să cred că datorită ei am rămas pe calea bună, tot educației ei sunt mama care sunt, iar eu mă consider o mamă destul de bună, foarte bună”, a mărturisit aceasta, potrivit spynews.ro.

”Mama mi-a zis că ea nu m-a vrut, dar că tata m-a vrut și că din cauza lui m-a făcut și că ea nici acum după atâția ani nu e pregătită să fie mama mea. Pentru fratele meu, Fabian, ea a simțit să fie mamă, dar pentru mine… că nu m-a vrut și că nu mă vrea în continuare. Nu am resentimente, când mă gândesc la ea nu simt așa nimic. Am avut o perioadă când o blamam…”, a adăugat Simona Hapciuc.

citește și...