Confesiunea Oanei Roman: ”Nu am o viață perfectă, nu sunt cea mai fericită din lume”

24.07.2020, 12:18
Confesiunea Oanei Roman: ”Nu am o viață perfectă, nu sunt cea mai fericită din lume”
Confesiunea Oanei Roman: ”Nu am o viață perfectă, nu sunt cea mai fericită din lume”

Oana Roman și-a deschis sufletul în fața fanilor săi. Vedeta a făcut mărturisiri despre viața sa.

Oana Roman a ținut să le spună prietenilor virtuali că în ciuda aparențelor, nici persoanele publice nu sunt perfecte. Ea a explicatg că nici ea nu are o viață ideală și nici nu este cea mai fericită din lume.

”Să vă spun un secret. Nimeni din persoanele publice nu suntem oameni perfecți. Nici eu nu sunt perfectă, nu am o viață perfectă, nu sunt cea mai fericită din lume, am și eu griji, am și eu probleme, am și eu frustrări.

Uneori mi se întâmplă și mie să am un acces de invidie, dar toate lucrurile astea, încerc să le transform în ceva constructiv. Adică, văd oameni care reușeșsc să facă foarte mulți bani din afaceri, care ajung acolo unde nici nu visau și îi invidiez.

Dar nu îi invidiez în sensul rău pentru asta, ci în sensul bun. Adică, îmi doresc să ajung și eu la nivelul lor”, a spus Oana Roman, citată de spynews.ro.

A reușit prin forțele proprii

Oana Roman explica într-un interviu că nu a lucrat numai la privat și că tot ce a reușit a făcut prin forțele proprii, deși ani de zile s-a spus că a a fost ”fata lu’ tata”.

“Am lucrat numai în privat, n-am avut contracte cu statul, nu am luat un leu de la stat în viaţa mea, în afară de alocaţia Isabelei – nici măcar indemnizaţie de creşterea copilului n-am luat. Deci sunt foarte clean din acest punct de vedere, nu datorez nimic statului român”, spunea ea.

”A trebuit să-mi creez un drum care să fie independent de al tatălui meu şi să devin eu cineva prin mine însămi. A fost o muncă de mulţi ani, în care m-am dus la studii, am învăţat, mi-am făcut specializări, am venit acasă, nimeni nu mă băga în seamă pentru că ziceau că sunt fata lu’ tata şi că m-a trimis el cu pile la şcoală, săracii, neînţelegând în mintea lor îngustă că într-o şcoală de nivelul celei pe care am făcut-o eu acest lucru nu există! Şi, încet-încet, în timp mi-am creat o relaţie cu cei din presă – care întâi m-au călcat în picioare ani şi ani şi ani întregi!

Eu puteam să plec, pentru că mi-am făcut şi studiile şi specializările în străinătate. N-am rămas acolo pentru că tata mi-a băgat în cap că România este ţara noastră şi că trebuie să construim împreună, dar şi pentru că, dacă aş fi rămas în străinătate, singura mea şansă ca să reuşesc ar fi fost să lucrez în sistem, să fiu într-o multinaţională sau într-o mare agenţie – lucru pe care eu nu mi l-am dorit niciodată, pentru că e un soi de sclavagism practic şi nu ai niciun fel de libertate.

Eu mi-am dorit să fiu un om liber. Stagiul de final de facultate pentru masterat l-am făcut la France Telecom, aş fi putut să rămân acolo fără probleme, dar nu mi-am dorit. Ştiam că această libertate pe care mi-o doresc nu putea s-o am decât aici. De-asta am hotărât să răman în România”, mai declara vedeta pentru okmagazine.ro.

citește și...