Confesiunea Marianei Moculescu. ”Absolut niciun bărbat nu m-a iubit”

08.09.2021, 16:35
Confesiunea Marianei Moculescu. ”Absolut niciun bărbat nu m-a iubit”
Confesiunea Marianei Moculescu. ”Absolut niciun bărbat nu m-a iubit”

Mariana Moculescu, în vârstă de 53 de an, a făcut mărturisiri legate de viața sa sentimentală și despre foștii săi parteneri. ”Absolut niciun bărbat nu m-a iubit”, a afirmat aceasta la o emisiune TV. Mariana Moculescu este mama unei fete, Nidia, din mariajul pe care l-a avut cu celebrul compozitor Horia Moculescu.

Mariana Moculescu a făcut declarații despre viața sa sentimentală la postul de televiziune Antena Stars.

Aceasta a afirmat că nu a fost iubită de bărbații din viața sa. De asemenea, Mariana Moculescu a dezvăluit că în prezent este singură.

Confesiunea Marianei Moculescu. ”Chiar nu vreau să mă amăgesc”

„Acum nu iubesc. Mi-aș dori, dar eu nu am fost niciodată iubită de niciun bărbat. Absolut niciun bărbat nu m-a iubit. Chiar nu vreau să mă amăgesc”, a declarat Mariana Moculescu, citată de spynews.ro.

”Nu s-a întâmplat niciodată să găsesc bunătatea… de unde și starea aia de nervi. Tot ce făceam era din lipsă de dragoste autentică, din lipsă de mângâiere, din lipsă de bunătate”, a completat aceasta.

Ce a declarat Mariana Moculescu despre Horia Moculescu

Mariana Moculescu a trăit o poveste de dragoste cu binecunoscutul compozitor Horia Moculescu, de care a divorțat în anul 2000. Din mariajul celor doi a rezultat o fiică, Nidia. Ulterior, Mariana Moculescu a avut o relație cu Massimiliano Lorenzini, un italian bogat. Cei doi s-au despărțit după un an și jumătate de relație, iar Mariana Moculescu s-a întors în România.

 

Într-un interviu pentru impact.ro, Mariana Moculescu a vorbit despre fostul său soț, Horia Moculescu, despre care a afirmat că a fost profesorul ei de amor. Mariana Moculescu a mărturisit că și-ar dori ca viitorul ei partener de viață să aibă câteva dintre calitățile pe care le-a avut fostul său soț, Horia Moculescu. Cei doi au fost multă vreme în scandal, însă acum relația dintre ei este una bună. ”Mai cred dragoste, într-un bărbat de cuvânt. Să aibă unele calități ale lui Horia Moculescu, fostul meu soț, adică să fie priceput la sarmale și la amor. Horia a fost profesorul meu de amor, tot ce știu, în pat, de la el am învățat. Cu Horia, după vechile scandaluri, am rămas amici, nu ne vizităm, însă ne interesăm unul de celălalt, dacă ne este bine”, a declarat Mariana Moculescu.

citește și...