Confesiunea lui Ștefan Bănică Junior despre copiii săi. ”Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie”

06.10.2020, 09:52
Confesiunea lui Ștefan Bănică Junior despre copiii săi.  ”Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie”
Confesiunea lui Ștefan Băniă Junior despre copiii săi. ”Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie”

Ștefan Bănică Junior a făcut declarații emoționante despre cei trei copii pe care îi are. Artistul este foarte mândru de moștenitorii săi.

Ștefan Bănică Junior are trei copii. Radu Ștefan este fiul artistului din relația pe care acesta a avut-o cu Camelia Constantinescu. Din mariajul cu vedeta de televiziune Andreea Marin, Șefan Bănică are o fiică, Violeta. Din căsnicia cu cântăreața Lavinia Pîrva, Ștefan Bănică are un băiețel, Alexandru.

Ștefan Bănică se declară un tată împlinit. Este foarte mândru de cei trei copiii ai săi. În plus, artistul a explicat că actuala sa parteneră de viață, Lavinia Pîrva, are o relațuie foarte bună cu copiii lui cei mari.

„Sunt minunați toți trei și îmi umplu sufletul de bucurie. Ștefan și Violeta au știut să se adapteze și să-l facă pe Alexandru să se simtă iubit, iar Lavinia, pentru ei doi, este cea mai bună prietenă. Am o familie mare și frumoasă. Mi-am dat seama că fiecare experiență este unică și irepetabilă”, a declarat Ștefan Bănică Junior pentru revista Viva.

Ștefan Bănică Junior a mai afirmat că perioada de izolare la domiciliu din cauza pandemiei de coronavirus l-a ajutat să petreacă mai mult timp alături de băiețelul lui cel mic, Alexandru.

„Pandemia mi-a ”dăruit” timp cu copilul meu și cred că ăsta e un dar de neprețuit. Mi-am mutat centrul de atenție pe persoanele și lucrurile care contează cu adevărat pentru mine și mi-am întărit anumite convingeri vizavi de inutilitatea lucrurilor făcute doar de dragul de a le face”, a spus acesta.

Ce sfaturi le dă Ștefan Bănică Junior copiilor săi

Artistul a mărturisit că îi învață pe copiii săi să creadă în ei și în ceea ce aleg să facă în viață.

”Eu le spun copiilor mei, de fiecare dată, să creadă în ei, în ceea ce vor să facă, să nu uite că familia nu se schimbă niciodată. Iar profesia pe care și-o vor alege, oricare ar fi ea, le va da înapoi, stisfacții, exact cât timp și pasiune investesc în ea”, a mai declarat Ștefan Bănică Junior pentru sursa mai sus-menționată.

citește și...