Confesiunea lui Bodo, de la Proconsul. ”Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial”

26.10.2021, 14:56
Confesiunea lui Bodo, de la Proconsul. ”Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial”
Confesiunea lui Bodo, de la Proconsul. ”Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial”

Binecunosutul solist al trupei Proconsul, Bodo, în vârstă de 53 de ani, s-a confesat la o emisiune de televiziune de la Antena Stars. Artistul a vo0rbit despre momentele dificile din viața sa, dar și cum l-a ajutat credință să depășească perioadele dificile. ”Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial”, a declarat Bodo.

Celebrul solist de la trupa Proconsul, Bodo, pe numele său real Bogdan Marin, a hotărât, în urmă cu ceva timp,  să se mute din București, împreună cu soția, Loredana Marin, și cu cei doi băieți, într-o comună din Argeș, unde dețin o casă. Prezent la emisiunea ”Showbiz Report”, de la Antena Stars, Bodo a făcut confesiuni. Acesta a vorbit despre credință și despre cum a reușit să depășească momentele dificile din viața sa.

”Înainte să îl cunosc pe Dumnezeu eram foarte superficial, dar acum știu sa înțeleg mult mai bine lucrurile, să ofer mai multa dragoste și sa nu îi mai judec pe cei din jur”, a spus Bodo, potrivit spynews.ro.

Confesiunea lui Bodo, de la Proconsul. ”Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli”

,,A doua șansă pică din cer, dar numai atunci când îți dorești. Unii ajung să îl cunoască pe Dumnezeu în momente grele, de cumpănă, alții pur și simplu își dau seama ca atunci când le este bine este datorită lui Dumnezeu. Este și cazul meu, atunci când am început sa cistesc Biblia nu eram căzut la pământ. Eram căsătorit cu Loredana, aveam o casa, o mașină, însă, aveam un gol în suflet pe care nu îl puteam umple cu nimic”, a mai declarat Bodo.

Acesta a vorbit și despre momentele grele din căsnicia sa: ,,Înainte de a-l cunoaște pe Dumnezeu făceam multe greșeli, dacă nu alegeam calea divinității nu mai eram împreună acum. Ne-am ajutat reciproc, am ales împreună același drum. Faptul ca noi nu aveam copii, după aceea am trecut printr-un infarct, anul trecut. A fost un inftacrt puternic, am stat trei zile cu el și nu am știut. Dar am trecut peste acest moment tot cu ajutorul lui Dumnezeu. Faptul ca ne trezim în fiecare zi sănătoși este o minune de la Dumnezeu. De câte ori am câte un moment greu, am învățat sa îmi frec mâinile și să spun că abia aștept să treacă și să culeg învățăturile”.

 

citește și...