Bodo de la Proconsul s-a apucat să contruiască o grădiniță la țară. De ce s-a mutat definitiv de la oraș

06.11.2020, 18:42
Bodo de la Proconsul s-a apucat să contruiască o grădiniță la țară. De ce s-a mutat definitiv de la oraș
Bodo de la Proconsul s-a apucat să contruiască o grădiniță la țară. De ce s-a mutat definitiv de la oraș

Bodo de la Proconsul a decis să facă o schimbare majoră în pandemie, așa că s-a mutat la țară în urmă cu cinci luni. Solistul locuiește cu întreaga familie la Dobrești, în Argeș. 

Artistul de la Proconsul, pe numele său adevărat Bogdan Marin, o duce foarte bine de când a ales să se mute din Capitală! El și soția lui au lăsat stresul din aglomeratul București și s-au mutat la 150 km, mai precis în Dobroeşti, Argeş.

Cei doi locuiesc într-o căsuță cochetă, cu o curte superbă și mare, alături de copiii lor. În plus, aceștia nu au de gând să se mai întoarcă în Capitală.

Bodo de la Proconsul s-a mutat definitiv la țară

Pentru că nu mai are concerte, Bodo de la Proconsul își ocupă timpul cu altceva. Împreună cu soția lui au pus pe picioare un proiect pentru copiii din zonă, intitulat “Atelier de Joacă”.

În mai puțin de o lună, locul va fi gata. Loredana şi Bodo au cumpărat o clădire din zonă și s-au apucat să o renoveze, așa că cei doi soți au muncit cot la cot pentru visul lor.

‘Dragi copilaşi, părinţi şi bunici, în curând dăm startul către o direcţie bună în viaţă! Proiectul «Atelierul de joacă» are visuri mari, este locul unde copiii vor fi formaţi pentru viitor! Vor învăţa ce înseamnă competiţia sănătoasă, vor învăţa dragostea pentru aproape, cum să fie de ajutor în familie, vor fi ajutaţi să-şi descopere darurile şi perfecţionaţi în sensul acesta. Ateliere de bucătărie, seri de vizionat filme sau desene educative, ateliere de pictat, lego, ore de canto cu Bodo (Proconsul), crafturi, jocuri, jucării, competiţii de tot felul şi câte şi mai câte’, este anunţul de pe pagina Atelier de Joacă.

A suferit un infarct

În luna mai a acestui an, Bodo de la trupa Proconsul a văzut moartea cu ochii după ce a suferit un infarct. Doctorii i-au montat trei stenturi la inimă şi i-au prescris o reţetă destul de complicată.

“M-am simțit rău acum vreo trei săptămâni. Am suferit un infarct miocardic acut. L-am dus pe picioare două zile jumătate. Am fost operat de urgență, apoi angioplastie, mi-a fost desfundat vasul acela și mi s-au montat trei stenturi. M-am simțit foarte bine după aceea.

Ieri am revenit la spital pentru al patrulea stent. După intervenția de ieri, s-a constatat că nu mai e nevoie de cel de-al patrulea stent, organismul a răspuns foarte bine la medicație și pentru că am lăsat țigările. Sunt fericit că m-am lăsat de fumat și mă simt foarte bine acum”, a spus Bodo, la PRO TV.

citește și...