Confesiunea Irinei Loghin. ”Mama nu m-a lăudat niciodată”

28.12.2020, 11:33
Confesiunea Irinei Loghin. ”Mama nu m-a lăudat niciodată”
Confesiunea Irinei Loghin. ”Mama nu m-a lăudat niciodată”

Îndrăgita cântăreață de muzică populară Irina Loghin a făcut mărturisiri din trecutul său. Artista a vorbit despre părinții săi.

Interpreta de muzică populară Irina Loghin s-a născut într-o familie numeroasă, cu șase frați, și a învățat de mică ce înseamnă să muncești. Despre familia sa a făcut dezvăluiri îndrăgita artistă la emisiunea ”Rețeaua de idoli”, moderată de Irina Păcurariu la TVR 2.

„Mama nu m-a lăudat niciodată, tata simțeam că se bucură. Nu mi-a spus niciodată ”Uite, te-am văzut la tv”. Era foarte cochetă, fusese regina balului de la noi din comună cu un costum popular lucrat chiar de ea. Avea o bentiță din catifea verde pe frunte… Erau foarte dibace femeile care țeseau, și acum am țesături. Ne-a învățat și pe noi să țesem, ca să avem zestre de măritat”, a povestit Irina Loghin la „Rețeaua de idoli”, potrivit click.ro.

Irina Loghin, despre greutățile din copilărie

Cântăreața de muzică populară și-a amintit și de greutățile pe care le-a întâmpinat în copilărie.

Acesta a povestit și cum a ajuns să cânte.

“Nu aveam toți încălțăminte, aveam galoși cu ciorapi de lână, pe care îi croșetam de la acea vârstă fragedă. Așteptam să vină surorile mele de la școală să îmi dea încălțămintea. A fost greu, dar atunci credeam că este foarte normal. Am început să cânt la școală… știam de la tata. Învățătoarea și-a dat seama și am devenit solista clasei și dirijam și alte clase mai mici. După ce am terminat liceul, am lucrat la un laborator, într-o fabrică de sticlă, apoi am fost la Școala Populară de Artă. La fabrica de sticlă, la 20 de ani, aveam echipă de dansuri și am mers în turneu în Bulgaria. Instructoarea de dansuri era soacra lui Besoiu. Între timp am aflat că se dă consurs la ansamblul Ciocârlia, din București, din ziarul Informația”, a dezvăluit Irina Loghin.

citește și...