Confesiunea dureroasă a lui Jean Paler. ”Singurătatea e cea mai mare condamnare a vieții”

01.11.2021, 16:19
Confesiunea dureroasă a lui Jean Paler. ”Singurătatea e cea mai mare condamnare a vieții”
Confesiunea dureroasă a lui Jean Paler. ”Singurătatea e cea mai mare condamnare a vieții”

Binecunoscutul actor de comedie Jean Paler, în vârstă de 68 de ani, a vorbit despre viața sa din prezent.  Artistul a făcut mărturisiri despre cele mai dificile momente prin care a trecut. De asemenea, acesta a dat detalii și despre starea sa de sănătate. ”Singurătatea e cea mai mare condamnare a vieții”, a declarat Jean Paler la o emisiune de televiziune.

Actorul de comedie Jean Paler a avut mari probleme de sănătate. A suferit un infarct, iar ulterior a avut  o operaţie la inimă, în mai 2019.

Acesta a făcut mărturisiri, la emisiunea Showbiz Report”, de la postul de televiziune Antena Stars,  despre starea sa de sănătate și despre problemele cu care s-a confruntat.

Confesiunea dureroasă a lui Jean Paler. ”Nu mă vedeam că mai ies cu viață de acolo, dar tot eu m-am adunat”

Jean Paler a mărturisit că cea mai dificilă perioadă din viața sa a fost cea în care a făcut infarct. „Un moment foarte greu al meu a fost când am făcut infarctul și m-au operat, mi-au pus stenturile și am căzut pentru o perioadă de timp în depresie. Nu mă vedeam că mai ies cu viață de acolo, dar tot eu m-am adunat. Văzând în salonul respectiv alții mult mai rău decât mine. Dacă ăia au ieșit pe picioare, eu de ce aș ieși cu picioarele înainte. Mi-a dat Dumnezeu puterea asta de a mă aduna”, a declarat îndrăgitul actor, notează spynews.ro.

Artistul a vorbit și despre singurătate și cât de greu i-a fost și din acest punct de vedere: „Mi s-a întâmplat o perioadă să fiu singur. Am spus și o spun în continuare: singurătatea e cea mai mare condamnare a vieții. Este foarte aiurea să vii acasă să nu ai cu cine schimba o vorbă”.

citește și...