Confesiunea cutremurătoare a lui Victor Rebengiuc. ”Am început să mă gândesc la sfârșit”

13.10.2021, 12:35
Confesiunea cutremurătoare a lui Victor Rebengiuc. ”Am început să mă gândesc la sfârșit”
Confesiunea cutremurătoare a lui Victor Rebengiuc. ”Am început să mă gândesc la sfârșit”

Renumitul actor Victor Rebengiuc, în vârstă de 88 de ani, a făcut confesiuni cutremurătoare. Acesta a vorbit despre piesa „Regele moare” –  de Eugen Ionesco, unde interpretează rolul regelui Berenger. ”Am început să mă gândesc la sfârșit”, a spus Victor Rebengiuc, unul dintre cei mai cunoscuți și mai îndrăgiți actori din țara noastră.

Victor Rebengiuc este încă pe scenă la 88 de ani. Acesta a vorbit despre rolul regelui Berenger pe care îl interpretează în piesa ”Regele moare” a lui Eugen Ionesco.

”Regele Berenger, m-am întâlnit cu el într-un moment foarte interesant al vieții mele. Am trecut un hop. Am împlinit 80 de ani și acum sunt încă de mult intrat în acest hop, dar împlinind 80 de ani am început să mă gândesc la sfârșit. Nu mă gândisem până atunci deloc. Mi s-a părut că nu aveam de ce să mă gândesc, mă simțeam bine, munceam, trăiam, mă bucuram, mă întristam, dar după 80 de ani am început să mă gândesc la sfârșit, la moarte, și încetul cu încetul mi-am dat seama că n-am de ce să mă tem”, a declarat Victor Rebengiuc, potrivit click.ro.

Confesiunea cutremurătoare a lui Victor Rebengiuc. ”Aștept ultima cotină, o să vină”

„Moartea este sfârșitul vieții și viața trebuie să aibă un sfârșit. Rolul acesta a venit exact în momentul în care începusem să mă lămuresc că nu trebuie să ne fie frică, trebuie să ne gândim foarte bine la viața pe care o mai avem de trăit, să o trăim și să plecăm dincolo cu fruntea sus, fericiți că am avut ocazia să trăim și să facem tot ce am putut face mai bun din noi”, a mai spus Victor Rebegiuc.

Reputatul actor s-a confruntat cu probleme de sănătate în ultimii ani. A suferit două intervenții chirurgicale la coloană. ”Am probleme, dureri mari, siguranță nu prea există în echilibru, merg greu, dar asta e… mi-am spus că aș putea să reiau rolul acesta, să jucăm spectacolul și îl joc. Pentru că, în fond, vorbesc despre un om care este la sfârșitul vieții, care are toate belelele care vin odată cu sfârșitul vieții, boli și alte lucruri. Sunt foarte optimist și aștept sfârșitul, aștept ultima cortină, o să vină”, a explicat celebrul actor.

citește și...