Condiții grele pentru Gina Pistol la ”Asia Express”. ”Simțeam cum fierbea carnea pe mine”

09.03.2020, 11:19
Condiții grele pentru Gina Pistol la ”Asia Express”. ”Simțeam cum fierbea carnea pe mine”
Condiții grele pentru Gina Pistol la ”Asia Express”. ”Simțeam cum fierbea carnea pe mine”

Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii ”Asia Express”, de la Antena 1, a dezvăluit prin ce situații limită a trecut pe durata filmărilor pentru show.

Gina Pistol a avut parte de condiții extrem de grele pe durata filmărilor de la ”Asia Express”. Într-un interviu pe care l-a acordat pentru okmagazine.ro, vedeta a dezvăluit că se trezea în jur de 2-3 dimineața.

”În primul rând, am avut un şoc mare din cauza diferenţelor culturale. Apoi alimentaţia diferită te dezechilibrează pe termen lung, iar programul e foarte aglomerat. Aveam dimineţi când mă trezeam la 2.45, cel mai târziu mi-am început ziua la 4.45-5.00 dimineaţa. Mă trezeam, îmi strângeam totul din cameră, pentru că schimbam locaţia, mă machiam, mă coafam şi mă îmbrăcam, apoi stăteam toată ziua pe teren şi întâmpinam ba temperaturi foarte ridicate, ba ploaie torenţială şi frig, iar eu trebuia să arăt tot timpul bine în faţa camerelor”, a pobvestit Gina Pistol.

În ceea ce privește condițiile de cazare, prezentatoarea de la ”Asia Express” a mărturisit că la un moment dat a dormit într-o cameră a cărei băi era plină de furnici.

”Au existat zile când nu mă simţeam bine fizic, când aveam insolaţie, pentru că soarele din Filipine e atât de puternic, încât simţeam cum fierbea carnea pe mine. Se întâmpla să ajungem de la foarte cald, în Filipine, la foarte frig, în Taiwan, şi tremuram de nu mai puteam în rochiţa pe care o purtam. În ceea ce priveşte condiţiile de cazare, am nimerit o dată într-o cameră care avea baia plină de furnici şi doar apă rece. Tot aveam impresia că era o fereastră deschisă, dar, de fapt, nu aveam geam la fereastră, era acoperit golul cu un ziar, atât. Am fost cazaţi şi într-un hotel despre care se spunea că era bântuit…”, a mai spus Gina Pistol.

citește și...