Concurenta eliminată de la ‘Puterea dragostei’! La ea nu se aștepta nimeni să plece

26.04.2021, 17:19
Concurenta eliminată de la 'Puterea dragostei'! La ea nu se aștepta nimeni să plece
Concurenta eliminată de la 'Puterea dragostei'! La ea nu se aștepta nimeni să plece

Duminică seară, 25 aprilie, telespectatorii au avut parte de surprize majore în cadrul galei emisiunii ‘Puterea dragostei’. Ca deobicei, Cristina Mihaela a anunțat ce concurent a părăsit competiția, dar și cine au fost favoriții săptămânii. 

Și de data aceasta, cei mai iubiți dintre telespectatori au fost Alexandra și Cristian Marinescu. Cele mai multe voturi le-a primit, însă, Marinescu, care a și pus mâna pe cecul în valoare de 1.500 de euro.

„Favoritul săptămânii, câștigătorul acestui cec în valoare de 1500 de euro, liderul suprem în casa Puterea Dragostei și cel care își protejează casa în această seară este Marinescu.”, a spus Cristina Mihaela, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei.

Mai mult de atât, moderatoarea show-ului a anunțat că favoriții săptămânii vor avea ocazia de a merge la o întâlnire romantică cu partenerul sau partenera.

Seya a fost eliminată de la ‘Puterea dragostei’

În schimb, Seya și Alex au fost nominalizați pentru eliminare de ceilalți concurenți din casa Puterea Dragostei. Pe Alex l-a salvat Marinescu de la eliminare, însă pentru Seya drumul în competiția de la Kanal D a ajuns la final.

„Ați auzit ceva? Eu am vorbit cu managerul meu și chiar astăzi îmi spunea, nu știu dacă ați auzit sau nu, că m-a rugat să vin acasă. Mi-a zis: „Hai că avem foarte multe proiecte de făcut.” Chiar voiam să cer producției să plec acasă. S-a întâmplat.”, a spus Seya după ce a aflat că va fi eliminată de la Puterea Dragostei.

 

citește și...