Concurenta de la ‘Puterea Dragostei’ care a cerut să fie eliminată din competiție! Ce s-a întâmplat în casă

22.03.2021, 15:19
Concurenta de la 'Puterea Dragostei' care a cerut să fie eliminată din competiție! Ce s-a întâmplat în casă

Duminică, 21 martie, o concurentă de la ‘Puterea Dragostei’ a părăsit competiția. Tânăra a fost cea care a decis că este momentul să plece acasă, deși fanii nu prea au fost încântați de alegerea sa. 

Rosemarry a fost eliminată de la ‘Puterea Dragostei’! Bruneta a dezvăluit că le-a cerut celor din producție să o elimine, din cauza faptului că nu a putut să se acomodeze în show-ul matrimonial. Ea a mai spus că este convinsă că acasă îi va fi mult mai bine.

Rosemarry a cerut să plece acasă

„Va anunt ca înainte de a fi eliminată eu am cerut producției sa ma elimine deoarece nu rezonam in acel mediu unde bătaia, aruncarea cu diverse obiecte unii in alții, înjurăturile și falsitatea este la cote maxime+ ca nimeni nu plăcea pe nimeni cu excepția unora. Era un mediu toxic pentru mine. Am decis sa ies din emisiune cu regret, dar totodata cu bucurie si mult mai bogata fata de mine. Cu regret fata de cei care ma voiau acolo si care ma sustineau.( deși am primit sute de mesaje in care ma rugați sa ies din acea mahala) .Va transmit pe aceasta cale ca va iubesc, sunteti minunati”, a declarat Rosemarry.

Tot în gala de duminică, Cristina Mihaela a anunțat că favoritul săptămânii este Cristian Comănici, care a câștigat cei 1.500 de euro.

De asemenea, prezentatoarea emisiunii de la Kanal D a scos la iveală faptul că patru concurenți din casa ‘Puterea Dragostei’, Seya, Romeo, Maria și Marinescu, au încălcat regulamentul competiției, motiv pentru care vor primi pedepse.

citește și...