Conchita Wurst, schimbare impresionantă de look. Cum arată artista

19.01.2022, 19:10

Conchita Wurst, cântăreața care a câștigat Eurovision în 2014, a suferit o schimbare impresionantă de look. Vedeta a publicat pe contul său de Instagram o imagine în care arată că a renuntat la vechea tunsoare. Conchita Wurst a strâns zeci de mii de like-uri, dovadă că internauții îi apreciază în continuare prezența originală.

Conchita Wurst este una dintre cele mai controversate vedete din lumea muzicii internaționale, cariera sa luând amploare după ce a câștigat Eurovision 2014, potrivit Daily Mail.

Conchita Wurst a făcut show în urmă cu șapte ani pe scena de la Eurovision. A impresionat cu talentul lui, dar mai ales cu înfățișarea sa. Artistul a purtat barbă, părul lung, rochie elegantă.

Cum au reacționat fanii

Conchita Wurst a publicat pe rețelele sociale o fotografie în care apare la bustul gol: „Îmi place atât de mult noua tunsoare”, a scris Conchita Wurst în dreptul fotografiei.

Conchita Wurst a strâns zeci de mii de like-uri, dovadă că internauții îi apreciază în continuare prezența originală.

La 25 de ani, spunea că în sufletul lui are două personalităţi

Vedeta s-a născut sub numele de Tom Neuwirt, iar în certificatul de naştere s-a menţionat că este băiat. Numai că Tom a simţit că are altă identitate şi s-a hotărât să devină femeie.

Astfel, s-a transformat în femeie şi şi-a pus numele Conchita Wurst. La 25 de ani, spunea că în sufletul lui are două personalităţi, iar Tom, bărbatul şi Conchita, femeia care a devenit, se înţeleg de minune.

Conchita Wurst, în vârstă de 33 de ani, a devenit al doilea transsexual care a făcut istorie la Eurovision, după Dana International, care s-a remarcat în anul 1998.

În prezent, Conchita Wurst e celebră și pe Instagram acolo unde are peste 390.000 de urmăritori. Nu doar din muzică face bani, ci și din contracte de imagine. A dezvăluit recent că este ambasador al brandului de haine al celebrei Rihanna. A pozat într-o lenjerie intimă provocatoare, galbenă și a anunțat lansarea unei noi colecții.

citește și...