Comisarul care a coordonat ancheta de la Caracal a fost dat afară

04.02.2020, 16:37
Comisarul care a coordonat ancheta de la Caracal a fost dat afară
Comisarul care a coordonat ancheta de la Caracal a fost dat afară

Comisarul care a coordonat ancheta de la Caracal a fost dat afară. În momentul începerii investigațiilor, Nicolae Alexe era șef adjunct al IPJ Olt.

După ce Consiliul de Disciplină din cadrul IGPR s-a reunit, s-a decis ca Alexe să fie destituit din poliție. De altfel, și ceilalți oameni ai legii care au luat parte la prima descindere de la locuința lui Gheorghe Dincă vor avea aceeași soartă. 

Și alți polițiști vor fi destituiți

„Luni s-a finalizat materialul Consiliului de disciplină şi azi inspectorul general al IGPR, şeful Poliţiei Române, a emis decizia de destituire din Poliţie pentru adjunctul şefului Inspectoratului judeţului Olt, cel care a fost la comandă în ziua tragică, comisarul şef Nicolae Alexe. Urmează şi ceilalţi care sunt în concedii medicale”, a spus Marcel Vela, Ministrul Afacerilor Interne, potrivit Știrilor Pro TV.

Prim-ministrul Ludovic Orban a cerut ca aceste concedii medicale să fie verificate: „Am solicitarea către dumneavoastră să îi verificaţi. Au intrat în concediu medical. Trebuie verificaţi inclusiv dacă nu sunt bolnavi închipuiţi şi au dispărut de la locul de muncă ca să fugă de consecinţele neîndeplinirii au îndeplinirii defectuoase a atribuţiilor de serviciu”.

Foto: Știrile Pro TV

citește și...