Comediantul Gabriel Iglesias cheltuiește 100.000 de dolari pentru o petrecere pentru cățel: “Totul pentru mica mea prințesă”

13.12.2022, 19:45

Gabriel Iglesias nu a precupețit nicio cheltuială atunci când i-a organizat iubitei sale chihuahua o petrecere somptuoasă de quince ani cu peste 300 de invitați – inclusiv alți câini – care a costat suma uriașă de 100.000 de dolari. Iglesias a invitat peste 300 de invitați și i-a încurajat să își aducă la petrecere câinii de talie mică. El estimează că au mai fost aproximativ 12 câini, pe lângă Risa și fratele ei mai mic, Vinnie, un chihuahua de 11 ani.

Comediantul, cunoscut și sub numele de Fluffy, le-a oferit fanilor o privire din culisele sărbătorii care a avut loc pe 12 noiembrie pe Instagram și TikTok, unde a distribuit un videoclip în care apare împingând-o pe Risa, cățelușa sa de 1,5 kilograme, într-o trăsură personalizată.

“Petrecerea anului, totul pentru micuța mea prințesă”, a scris Iglesias, în vârstă de 46 de ani, în legendă. “Risa mi-a oferit atât de mulți ani de fericire. Am vrut doar să o sărbătoresc. Am purtat chiar și pantaloni”, transmite dailystar.co.uk.

Comediantul Gabriel Iglesias cheltuiește 100.000 de dolari

Imaginile arată invitații așezați la mese rotunde, acoperite cu buchete de flori elaborate, demne de o nuntă, în timp ce el o plimba pe invitata de onoare prin petrecere în trăsura ei.

Cortul în aer liber a fost decorat cu baloane, lumini cu șiruri sclipitoare și lămpi de căldură pentru a se asigura că toată lumea a rămas la căldură.

Iglesias a invitat peste 300 de invitați

Iglesias a declarat pentru Today că i-a venit ideea după ce a văzut un videoclip în care un tip îi organiza câinelui său o quinceañera, care este de obicei o sărbătoare a 15 ani împliniți de o fată.

Și, deși se crede că Risa are “între 16 și 17” ani, stăpânul ei nu a lăsat ca acest lucru să îl împiedice să o răsfețe cu o petrecere de neuitat.

“Am avut câini de când eram copil și Risa a fost singura fată câine pe care am avut-o vreodată’, a explicat Iglesias pentru publicație. De când o am, din prima zi, a fost mereu în hanoracul meu. Ea a fost întotdeauna în geaca mea. Suntem foarte apropiate.

Așa că am spus: ‘În regulă, o să fac asta o dată. Nu am avut niciodată o fiică, nu am avut niciodată un copil al meu, așa că o să merg până la capăt de data asta”, a continuat el. ‘Și am făcut-o “.

Iglesias a invitat peste 300 de invitați și i-a încurajat să își aducă la petrecere câinii de talie mică. El estimează că au mai fost aproximativ 12 câini, pe lângă Risa și fratele ei mai mic, Vinnie, un chihuahua de 11 ani.

Starul de stand-up a apelat la One Call Events pentru a ajuta la planificarea evenimentului, care a avut o mulțime de opțiuni de divertisment.

Petrecerea s-a lăudat cu o trupă, un DJ, un violonist, dansatori, artiști inspirați de Cirque du Soleil, oameni-robot și Christian și Scooby, numărul cu un bărbat și un câine din “America’s Got Talent” – dar asta nu a fost tot.

De asemenea, au existat pălării personalizate cu aerograful, un creator de baloane, o stație inspirată de construirea unui ursuleț și artiști care făceau caricaturi.

Oaspeții s-au ospătat cu mini trompoane al pastor, hot dog înveliți în șuncă, carnitas, porumb pe știulete și o stație de aguas frescas, printre alte selecții.

Masa de deserturi a fost plină de prăjituri, brioșe, fructe și mini clătite, inclusiv opțiuni fără zahăr și fără gluten, în timp ce pentru câini a existat o stație pentru a se bucura de “puppuccinos” cu frișcă bătută.

În ceea ce o privește pe Risa, Iglesias s-a lăudat cu o trăsură în care să stea și cu trei rochii personalizate, concepute și create de Marybel Pineda, directorul său de operațiuni.

“Ea s-a asigurat că Risa are cele mai proaste rochii și cele mai diferite înfățișări”, a spus el. “A înțeles misiunea și a ieșit foarte bine”.

Risa a arătat regal în dantelă roz în timp ce a pozat pentru fotografii cu Vinnie și prietenul lor Benny, care au purtat costume gri și papioane roz pentru a se asorta cu sărbătorita.

“Cred că partea preferată a lui Risa a fost atunci când toată lumea a plecat și am dus-o la Jack in the Box să ia nuggets de pui”, a glumit Iglesias.

Petrecerea extravagantă a costat în jur de 100.000 de dolari, potrivit Today, dar gazda a insistat că nu are niciun regret.

“M-am dus la maxim și oamenii spun: ‘Oh, ai irosit banii’, dar e ca și cum nu”, a spus Iglesias. ‘Sărbătoresc ceva care înseamnă totul pentru mine.

“Nu dau foc la bani în fiecare zi. Dar în această seară anume, da. Așa că nu am precupețit nicio cheltuială”, a adăugat el. “A fost o noapte foarte scumpă, dar foarte memorabilă”.

citește și...