“Colegii ne judecau pentru că nu eram frumoase. Uită-te la noi acum “. Femeile care și-au sfidat colegii din școală devenind bogate și faimoase

13.07.2022, 17:54

Vă prezentăm femeile care și-au sfidat colegii din școală devenind bogate și faimoase – de la un model catalogat drept “imigrant murdar” la o mamă care a fost abuzată în copilărie.

 

Știm cu toții că cei mici pot fi cruzi și că insultele lor nefiltrate pot provoca daune psihologice de durată.

Dar unele fete care au suferit batjocuri vulgare în curtea de joacă (sau care au fost ignorate complet) o duc foarte bine acum.

Oamenii ne judecau pentru că eram urâte la școală – dar uită-te la noi acum

Asta pentru că sunt dorite de aceiași băieți care le-au făcut viața un calvar în copilărie.

Mai jos, aflăm de la femei superbe care acum uimesc prin frumusețea lor și care au înfruntat haterii .devenind bogate și celebre.

Poppy Olive

Poppy Olive nu primea niciodată atenție la școală – dar acum nu-și mai pot întoarce privirea.

Tânăra de 20 de ani a devenit de atunci virală după ce și-a împărtășit transformarea pe TikTok.

Ea a postat o fotografie din ultima ei zi de școală înainte de a arăta o fotografie mai recentă.

Când am “strălucit”, băieții au început să mă invite serios în oraș, iar eu credeam că e o glumă… Am pierdut atât de multe.”

 

Daisy și Dolly Simpson

Modelele de la OnlyFans Daisy și Dolly Simpson câștigă acum până la 10.000 de lire sterline pe lună cu fotografii picante – dar numai după ce au “atins apogeul” odată ce s-a terminat școala.

Bombele blonde s-au destăinuit anterior pentru Daily Star despre modul în care au fost hărțuite fără încetare la școală.

Iar comentariile denigratoare au avut un asemenea impact încât de atunci au cheltuit 140.000 de lire sterline pe operații estetice.

 

Amintindu-și de școală, Dolly a spus: “Amândouă ne-am născut cu părul alb. Oamenii credeau că suntem albine și ne jigneau. Aveam părul, sprâncenele și genele albe.

Am fost hărțuite toată viața noastră, dar operațiile estetice au rezolvat acele nesiguranțe”.

Ea a adăugat: “Este ironic faptul că acum îmi arăt corpul pentru a trăi.”

Timerele  care și-au făcut operații la sâni împreună în aceeași zi – și-au schimbat de atunci viața prin OnlyFans.

Dar un dezavantaj în a deveni popular după școală a fost ca un vechi profesor să se aboneze la pagina explicită a lui Dolly.

“A fost foarte înfiorător, pentru că mă cunoștea când eram copil”, a spus ea.

Monica Huldt

Monica Huldt este acum un fotomodel care câștigă milioane de dolari, dar încă poartă cu ea traume din perioada școlii – unde hărțuirea era atât de gravă încât a dezvoltat o tulburare de alimentație.

Colegii i-au vandalizat chiar și casa și i-au aruncat injurii xenofobe.

S-a mutat din Polonia în Suedia la vârsta de cinci ani și, vorbind despre chinurile ei, a spus: “Aveam în jur de 12 ani când hărțuirea a luat amploare și a devenit un eveniment săptămânal.

“Era pe vremea când copiii începeau să se întâlnească și eu voiam să fac parte din asta, așa că băieții îmi dădeau bilețele în care îmi cereau să fiu prietena lor.

“Când le răspundeam că da, îmi dădeau un alt bilet în care îmi spuneau că sunt urâtă și că glumeau.”

De asemenea, a fost numită “imigrantă murdară” și a spus că perioada petrecută în clasă a fost “oribilă și umilitoare”.

Ulterior, Monica a încercat să sară peste mese.

Dar acum este căsătorită fericită și câștigă sume amețitoare de bani prin cariera ei de modeling.

Chanel

Chanel a avut parte de o educație grea, fiind o roșcată naturală de rasă mixtă din Bristol.

Și vorbind pentru Daily Star despre copilăria ei complexă, ea a spus: “Am avut parte de multe abuzuri rasiale în copilărie.

“Aveam, de asemenea, părul roșu și era afro. Așa că fie aveai parte de persoane rasiste care te agresau, fie de persoane care îi agresau pe roșcați – adică cam toată lumea.

“Obișnuiam să mă simt un pic ciudat. Puteam să intru într-un magazin cu mama și tata și un străin venea și îmi atingea părul.

“Nu este acceptabil sub nicio formă.”

Dar Chanel are acum 28 de ani și este model pentru linia de lenjerie intimă Savage X Fenty a Rihannei.

Și superba mamă a deschis anterior despre motivul pentru care și-a ras capul și l-a tatuat.

 

Elley Davies

Elley Davies a devenit cunoscută drept femeia cu “ochiul leneș”, dar acum își acceptă condiția.

Ea are strabism, care a făcut-o să fie oarbă în proporție de 80% în partea stângă, iar partea dreaptă lucrează la maximum pentru a putea vedea.

Răsturnarea de situație s-a agravat după ce a refuzat să poarte ochelari în copilărie din cauza judecății colegilor ei.

Ea a declarat în exclusivitate pentru Daily Star: “Am purtat ochelarii mult mai mult în școala primară, așa că comentariile negative nu erau atât de rele. Am primit câteva comentarii urâte de la băieți, care au încetat să mă mai deranjeze când am ajuns pe la 12 ani (intrând în școala secundară).

“Comentariile mă deranjau în continuare, dar am devenit mai bună la a le ascunde râzând cu ei și ducând gluma mai departe, astfel încât puteau fi direct în față fără să mă rănească, pentru că râdeam cu ei, iar acest lucru a continuat și în școala secundară.”

Tânăra de 18 ani, din Pembrokeshire, Țara Galilor, a declarat: “Vreau ca copiii mei, dacă îi voi avea, să aibă totul și să fiu mândră că pot să le ofer tot ceea ce au nevoie pentru a trăi o viață cât mai bună.

“Ca întotdeauna, părerile altora nu contează niciodată”.

Lily Adrianne

Lily Adrianne își face acum invidioase fostele colege de clasă cu aspectul ei de invidiat, faima și averea.

Asta pentru că frumoasa brunetă câștigă mii de dolari pe OnlyFans – la ani buni după ce s-a ascuns în toaletele școlii pentru a nu fi luată la mișto.

“Am ajuns în punctul în care mă simțeam jenată pentru că nu aveam prieteni, așa că stăteam în baie doar ca să-mi mănânc prânzul. Nimeni nu voia să se joace cu mine pentru că ei credeau că sunt fata ciudată”.

Ea a adăugat: “Îmi amintesc când eram la sport într-o zi și am fost lovită intenționat de câteva ori în timpul unui joc de dodgeball.

Stăteam pe margine, nici măcar nu jucam jocul, când una dintre mingi a trecut pe lângă mine, iar o fată a spus “La naiba, am ratat!”, apoi a luat mingea și m-a lovit cu ea, cu siguranță intenționat.”

Dar pagina ei explicită OnlyFans înseamnă acum că are o garderobă plină de haine de firmă și o colecție de genți scumpe.

Și, în mod ironic, ea a adăugat: “Am fete din școală care obișnuiau să mă intimideze în fiecare zi în mod constant, care se uită la povestea mea și văd ce fac în aceste zile.

Ele duc acum o viață normală, nimic în comparație cu mine”.”

 

 

citește și...