Clipe cumplite pentru Cristi Borcea! Cu ce probleme se confruntă acum soțul Valentinei Pelinel

20.07.2020, 13:31
Clipe cumplite pentru Cristi Borcea! Cu ce probleme se confruntă acum soțul Valentinei Pelinel
Clipe cumplite pentru Cristi Borcea! Cu ce probleme se confruntă acum soțul Valentinei Pelinel

Cristi Borcea încearcă să lase în urmă perioadele grele din detenție și să se vindece de insomniile cu care s-a confruntat în pușcărie. Fostul boss dinamovist a fost eliberat condiționat în noiembrie 2019, dar tot nu poate răsufla ușurat.

Problemele de sănătate ale soțului Valentinei Pelinel sunt cunoscute! În trecut, Cristi Borcea a fost diagnosticat cu cardiopatie ischemică, i-a fost montat un bypass coronarian, are hipertensiune arterială sau intoxicație cu metale grele. În plus, în 2012, el a fost operat pe cord deschis, la spitalul Floreasca.

Cristi Borcea nu poate uita momentele petrecute la pușcărie

Deși acum se află în sânul familiei și are o soție iubitoare, Cristi Borcea se confruntă din nou cu probleme. Se pare că momentele petrecute în celulă l-au afectat profund pe acesta. Chiar el mărturisea că a avut de îndurat condiții grele, iar de cele mai multe ori, Cristi Borcea apela la pastile pentru a se odihni.

În celula lui de la Poarta Albă au fost găsite Xanax, Dormicu, Diazepam. Cu toate că a trecut aproape un an de când a fost eliberat, Cristi Borcea continuă să ia pastilele de dormit.

‘Cristi a fost în depresie, nu a suportat ideea că se află după gratii. Nu dormea cu zilele, efectiv nu închidea un ochi. Așa a ajuns să ia somnifere. Însă, cu cât trecea timpul, cu atât mărea doza. Până a devenit dependent. Acum merge la psiholog și face psihoterapie pentru a putea scăpa de dependența de pastile. Însă, mai are un drum lung de parcurs până acolo’, au dezvăluit surse din apropierea acestuia pentru Impact.ro.

Ce condiții grele avea la pușcărie

Cristi Borcea și-a deschis sufletul și a făcut dezvăluiri fabuloase din perioada în care a fost încarcerat. Fostul acționar de la Dinamo a ținut să precizeze că nu a stat în lux, așa cum s-a vehiculat. Și în prezent, el mai ia calmante, pentru a-și reveni după șoc. Afaceristul a recunoscut că a avut noroc cu frații Becali, Victor și Giovani, condamnați și ei în același dosar.

‘De unde celulă de lux? Era un spectacol când veneau controalele să vadă celula lui Borcea. A venit și doamna ministru în control! Eram câte 12 în cameră. Dușul era pe hol, la 500 de metri. Unde era luxul? Nici la Poarta Albă, nici la Jilava n-aveau duș în cameră. La Jilava aveam pe secție dușul și făceam duș 200 de persoane într-o singură oră! Eu n-am stat niciodată doar cu Victor și Giovanni într-o cameră. De exemplu, la Jilava eram 4.

Am stat eu cu Victor și cu alți doi. Dar celula era de 10 metri, fără duș, iar jumătate din cameră era baia. Era plin de șobolani! Când mă duceam la baie, îl sculam pe Victor. Erau d-alea turcești… Dădeam cu bidonul în ușă să fugă șobolanii! Când am văzut prima dată, într-o noapte… Atunci l-am sculat pe Victor și apoi nu mă mai duceam singur niciodată’, a spus el într-un interviu pentru GSP.ro.

citește și...