Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. ”Ne-am gândit la toate detaliile”

25.06.2021, 15:56
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. ”Ne-am gândit la toate detaliile”
Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă. ”Ne-am gândit la toate detaliile”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de căsătorie. Aceștia vor să facă nunta în vara acestui an. Despre cel mai important eveniment din viața lor au dat detalii cei doi la o emisiune de televiziune. Aceștia au mărturisit că punct la punct toate detaliile legate de nunta lor, afirmând că vor ceva simplu și modern.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. Relația lor devine din ce în ce mai serioasă, dat fiind că tânăra artistă a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Edward Sanda.

Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar de ziua ei, anul trecut, 6 octombrie, zi în care a împlinit 18 ani. Acum, cei doi se pregătesc de nuntă. Evenimentul urmează să aibă loc la sfârșitul acestei veri.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc de nuntă.   ”Ne-am gândit la toate detaliile, dar le pregătim din timp”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost prezenți în platoul emisiunii ”Xtra Night Show”, de la postul de televiziune Antena Stars, unde au oferit amănunte despre apropiata lor nuntă. „Vara asta, la final de vara. Suntem în pregătiri. Ne-am gândit la toate detaliile, dar le pregatim din timp. Pentru noi nunta e un eveniment simplu pentru ca noi consideram ca viata de cuplu conteaza, cee ace traim noi conteaza, nu nunta si nu petrecerea, de aceea vrem sa facem totul la nivel de suflet, restrâns, doar cu oamenii dragi aproape, familia, pentru ca ei sa fie alaturi de noi in ziua respectivă”, au spus aceștia, potrivit spynews.ro.

„Vrem să facem ceva simplu modern, în general nu funcționam după mentalități ca domne, așa se face, că dacă nu…fiecare tradiție depinde de gusturile fiecăruia, adică noi o sa facem în funcție de cum ne place nouă”, au adăugat ei.

 

 

citește și...