Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au vizitat Parisul. ”Orașul manelelor”

07.04.2022, 13:19
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, după ce au vizitat Parisul. ”Orașul manelelor”
Cleopatra Stratan a fost cerută în căsătorie de Edward Sanda. Totul s-a petrecut de ziua ei de naștere

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au petrecut o vacanță romantică la Paris. Artiștii au fost dezamăgiți de faptul că au auzit manele lângă Turnul Eiffel. „Orașul iubirii și al manelelor aș spune”, a declarat Edward Sanda.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au fost invitați la emisiunea prezentată de Cătălin Măruță la Pro TV, unde au vorbit despre relația lor și ultima escapadă romantică din orașul iubirii.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au petrecut o vacantă romantică în Paris. Cei doi s-au relaxat și bucurat de timpul petrecut împreună, insa se pare ca nu totul a fost pe placul cuplului. Acestia s-au plâns de faptul că în jurul Turnului Eiffel se aud multe manele.

”Orașul manelelor”

Dacă mulți apreciază Parisul drept un oraș al iubirii și al cafelei, cei doi spun că Parisul mai poate fi numit și ”orașul manelelor”.

„Orașul iubirii și al manelelor aș spune. Deci, la toate Tuk Tuk-urile alea sunt români. Am mers și noi cu unul condus de român, voia să ne ia foarte mulți bani și am negociat”, a declarat Edward Sanda la PRO TV.

Bagajele artiștilor  au rămas în Franța

Artistul a fost dezamăgit și de faptul că lângă Turnul Eiffe se auzeau manele.

„La Turnul Eiffel spuneam de manele. Eu fiind prima dată acolo, eram satisfăcut. Mă uitam…și trecea un Tuk Tuk direct cu manele-n blană”, a mai spus Edward Sanda.

Bagajele celor doi au rămas în Franța, ceea ce a fost că o tragedie pentru artistă. Cuplul a constatat pierderea bagajelor când au ajuns în România.

”Ne-am reîntors în România noastră, dar ce credeți? Bagajul nostru de cală a decis să mai rămâna puțin în Franța, în Paris, că nu a ajuns. Cu mine scăpați repede, dar cu Cleuța e grav de tot. Eu am câteva haine, la ea e problema, are ce vrei și ce nu vrei în el”, le povestea atunci Edward Sanda fanilor de pe Instagram.

citește și...