Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să se căsătorească! Când va avea loc evenimentul

04.04.2021, 11:55
Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să se căsătorească! Când va avea loc evenimentul

Cleopatra Stratan și Edward Sanda au decis să-și ducă relația la alt nivel! După un an de iubire, cei doi s-au hotărât să facă cununia civilă. Din cauza pandemiei de coronavirus, evenimentul va fi unul restrâns. 

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se iubesc mai mult ca oricând și sunt hotărâți să spună marele ‘DA’. Artiștii au anunțat recent că că anul acesta vor deveni soț și soție.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda fac cununia civilă

La evenimentul fericit vor participa doar familiile celor doi. Cleopatra Stratan a primit inelul de logodnă chiar în ziua în care a devenit majoră.

 „Cert este că ne vom oficializa în adevăratul sens al cuvântului anul ăsta. Ne oficializăm cu tot ce trebuie, dăm cu subsemnatul. Ne căsătorim adică. Anul ăsta vrem să ne căsătorim. Nu facem nunta, doar cununia, undeva aproape de toamnă. Va fi ceva restrâns, frumos, liniștit, doar cu familia, aici în România, pe ponton”, a dezvăluit artistul Edward Sanda.

Cum s-au cunoscut

Cleopatra Stratan a afirmat că a știut încă de la început că Edward Sanda este bărbatul alături de care vrea să-și petreacă restul vieții. Artista a mai explicat și cum a fost momentul în care ea și iubitul ei și-au spus primul ”Te iubesc”.

”Din prima clipă în care l-am văzut, am știut acest lucru, chiar dacă nu ne cunoșteam. Doar faptul că mă îndrăgostisem și că îmi doream foarte mult să fim împreună, îmi dădea încredere că alaturi de el voi fi cu adevărat fericită… Este un lucru pe care l-am simțit deodată de la început. Am spus amândoi în același timp “Te iubesc” pentru că amândoi am simțit asta”, a declarat Cleopatra Stratan pentru libertateapentrufemei.

citește și...